Minden idők legnagyobb nyereményei a Horzénál

Horze Karinyeremeny2020

Tudod, mit kell tenned, hogy tiéd legyen a 3 rendkívüli fődíj egyike a Horze karácsonyi sorsolásán? Soha ezelőtt még ilyen izgalmas és örömteli meglepetéssel nem kedveskedtek vásárlóiknak!

Legelőször is jöjjenek a nyeremények:

  • Az első díjra kisorsolt személy egy 100.000 Ft értékű Horze ajándékkártyával lesz gazdagabb, melynek számos előnye van:
    • Bármelyik termékre levásárolható;
    • A rajta lévő összeg egyben és részletekben is, korlátlan ideig felhasználható;
    • Webshopos rendelés esetén ugyanúgy beváltható, mint dunakeszi áruházukban, vagy bábolnai üzletükben!
  • A második díj szerencsés nyertese egy 50.000 Ft értékű Horze ajándékutalványt vihet haza, a fent már említett előnyökkel;
  • A harmadik helyezettnek járó tárgynyereménnyel pedig a Casco jóvoltából a fiatalabb vásárlókra is gondoltak: egy Casco Choice Turnier állíthatós gyermekkobak illeti meg az ifjú lovast, egy általa választott színben. Lehetőségek: zöld, piros, bézs-bordó. A kobak jellemzői: biztonság, kényelem, magasfokú szellőzés és egyedi design, egyszóval egy tökéletes, gyermekek részére gyártott modell.

A leleplezett fődíjak után következzenek a teendőid, ha te szeretnéd megnyerni valamelyiküket:

  • Vásárolj december 19. éjfélig dunakeszi, vagy bábolnai üzletekben minimum 5000 Ft értékben a törzsvásárlói kártyádat használva és a megfelelő kódot bemondva, aszerint, hogy az Instagram, vagy a Facebook oldalukon találkoztál először a játékkal, vagy esetleg a hírlevelükben olvastad;
  • És/vagy rendelj a horze.hu webshopból szintén legalább 5000 Ft értékben, majd a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szükséges kódot. Ez esetben törzsvásárlói kártya nem szükséges.

Ha teljesítetted a feltételeket, nincs más dolgod, mint várni a hihetetlen izgalmakat tartogató december 20-ai élő sorsolást, ahol Szotyori Nagy Kristóf díjugrató szakági elnök, Horze Carlsson lovasa fogja kihúzni a szerencsés vásárlók nevét!

Horzelogo uj 500

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház

Kapcsolódó cikk
Kommentek