Tavaszi lovas trendek a Horzétól

Horze Tavasz Nyar2019

Végre fellélegezhetsz és ledobhatod magadról a nagykabátot, hiszen megérkezett a lovasok kedvenc évszaka, a tavasz, és vele együtt a Horze legújabb kollekciója is! A divat mindig változik – ez a ló- és lovasfelszerelések terén sincs másként. Neked csak egy dolgod van: követni!

Elegáns és elit sportról beszélünk, amit illik megtisztelni a megfelelően ápolt lóval és kiegészítőkkel, továbbá a jól öltözött lovassal. Ha mindez még passzol is egymáshoz, attól csak szebb lesz a nap! Íme egy rövid kalauz, amiből megismerheted az idei tavasz és nyár irányadó színeit, anyagait, mintáit és fazonjait!

Az új kollekció ruhadarabjaiban és lófelszereléseiben is hódítanak a természetes színek és a pasztell árnyalatok. Ezek között mindenki könnyedén megtalálja a magához és lova színéhez, neméhez a legjobban illőt. Az anyagokat tekintve a nyeregalátéteknél egyre nagyobb figyelmet kap a légáteresztő képesség és a ló maximális kényelmét szolgáló magasított markivágás, illetve a lábvédelemben a szőrmés bélelések.

Dorchester
Lehet, hogy a Horze Dorchester szettjét keresed?

A csíkos minta is szolidan megjelenik idén, épp csak annyira, hogy jelezze, egymáshoz illő kollekció darabjaival van dolgunk. Játékos, vidám hatást kelt általa a Horze Caliber összeállítása.

Caliberszett
Horze Caliber összeállítás

A régi időkbe repít vissza egy zsinóros klasszikus, a Horze Warwick kollekciója.

Warwick
Horze Warwick kollekció

Az anyagok terén továbbra is az újabbnál újabb fejlesztésű, magas elasztántartalmú, légáteresztő, vízlepergető technikai matériák hódítanak.

A lovaglónadrágok szinte kivétel nélkül szilikonos ülőfelülettel, kevés mintával, vagy főként anélkül, szolid csipkés betoldásokkal uralják a tavaszt. A lovashölgyek kényelme és a praktikum jegyében továbbra is népszerűek a magas, vagy minimum középmagas derékszabású fazonok.

Magasderekú Nadrágok
Továbbra is népszerűek a magas, vagy minimum középmagas derékszabású lovaglónadrágok

A mályva és az égkék az a két szín, amely elhozza az újdonság érzését, s az igazi tavaszt hirdeti. Kombináld bátran, nem fogsz csalódni!

Mályva Égkék
A mályva és az égkék diadala

„Úgy gondoljuk, kellőképpen változatosra sikerült a Horze idei tavaszi/nyári kollekciója, s mind színekben, mind pedig fazonokban sokrétű megoldásokkal igyekeztünk a lovasok kedvében járni! Reméljük sikerült és bátran kívánhatunk jó lovaglást a Horze teljes magyarországi csapata nevében!”

Horze2019Tavasz Nyar
Tovább a Horze új tavaszi-nyári kollekciójára
Kapcsolódó cikkek
Kommentek