Tavaszi felkészülés a Horzéval

Adele

A versenyszezon a küszöbön áll, így itt az idő körbenézni, mindened megvan-e a tökéletes szerepléshez. Tudtad, hogy a lovad egyéni igényeihez szabott, minőségi felszerelések kiválasztásával és használatával nagyban hozzájárulhatsz sikeres teljesítményetekhez?

A Horze összegyűjtötte legnépszerűbb újdonságait, hogy könnyebben eligazodj a széles kínálat közepette.

A lófelszerelések terén több speciálisabb kantár, heveder és nyeregalátét típussal is bővült tavaszi választékuk. Az ugrólovasoknak ajánlják Horze Stewart kantárt. Különleges kialakításának köszönhetően elkerüli az érzékeny idegpályákat, nem gyakorol kellemetlen nyomást a pofacsontra és az őrlőfogakra. Keresd kétféle színben és méretben, retró homlokszíjjal díszítve.

Stewartkantár
Horze Stewart kantár

Díjlovasok álma lehet a gyönyörű kidolgozású, fehér bélésű, V homlokszíjas Horze Grayson kantár:

Grayson
Horze Grayson kantár

S rögtön mellé jó választás egy kétoldalt elasztikus, nagyon puha, mosható szőrmével bélelt díjlovas heveder.

Visszatért közkedvelt kötőfék+vezetőszár szett is de most még puhábban bélelt és még szebb színekben pompázik! Ideális hosszabb szállításhoz, vagy természetesen mindennapi használatra is:

Warwick
Horze Warwick kötőfék és vezetőszár szett

Az érzékeny hátú lovak kedvence lesz ez a mind ugró-, mind pedig díjlovas fazonban elérhető, speciális kialakítású nyeregalátétet marrésznél nagy kivágással és a gerinccsatornán szellőzővel:

Admiral
Horze Admiral nyeregalátét

A lovasfelszereléseket tekintve sem leszel csalódott, a Horze brand ezen a téren is törekedett a legmodernebb újításokra és a változatos kínálatra. Szereted a csipkét? Mi igen! Nézd meg ezt a gyönyörű, régmúltat idéző, de mégis extra trendi B//Vertigo versenyfelsőt:

Amyfehér
B Vertigo Amy női versenying
Amykék
B Vertigo Amy női versenying

Ha inkább az egyszerű eleganciát kedveled, a Horze Michaela versenypólója pamut és technikai anyag tökéletes harmóniájával biztosan hamar a kedvenced lesz! Keresd többféle színben:

Michaelarózsaszín
Horze Michaela női versenypóló
Michaelaszürke
Horze Michaela női versenypóló

Versenynadrágok terén minden a szilikonról és a minél rugalmasabb, jellemzően középmagas derékszabásról szól. Ha mindezt még elérhető áron is szeretnéd, bújj bele a Horze Daniela lovaglónadrágunkba:

Daniela Versenynadrág
Horze Daniela teliszilikonos női lovaglónadrág

Le a régi, kényelmetlen zakóval és próbáld fel a Horze legnépszerűbb újítását, a rendkívül rugalmas, jól szellőző anyagból készült Adele Softshell zakót! Tuti imádni fogod, ahogyan követi minden mozdulatodat a nyeregben!

Adele
Horze Adele softshell zakó

Megkoronázzuk a szettet egy kívül légáteresztő, a tenyerednél pedig nagyon puha bőr fekete és fehér színben is elérhető versenykesztyűvel? Ám legyen!

Kesztyű
Horze női bőrkesztyű

Még több újdonságra vágysz? Lapozd át a Horze tavaszi-nyári katalógusát:

Horze Tavasz Nyar2019
Kapcsolódó cikk
Kommentek