Várd a téli szezont Fouganza lótakaróval!

Fouganza lotakarok2019og

A takarószezon küszöbén sok lovas keresi a minél jobb ár-érték arányú terméket a lovasboltok kínálatában. A Fouganza lótakaróiról évek óta kiválóak a vásárlói visszajelzések a lovas csoportokban, nagyon sokan dicsérik őket. Mutatjuk az idei új modelleket!

Legyen szó akár kültéri, istálló-, munka-, polár-, vagy leszárító takaróról, a Fouganza kínálatában garantáltan megtalálod az új kedvencedet. A Fouganza lótakaróit évek óta dicsérik a lótartók, hiszen nagyon jó ár-érték arányú, strapabíró darabokról van szó, melyek tervezésénél maximálisan ügyeltek a ló kényelmére és komfortérzetére. Lássuk az idei felhozatalt!

Kültéri Fouganza lótakarók

Bélés nélküli “light”, 200g, valamint 300 grammos modellekből választhatsz idén kültéri takarót, melyek természetesen kombinálhatók akár polárral, akár vékonyabb istállótakaróval, melyet alsótakaróként is lehet használni. 600 és 1000 denes változatban kaphatóak, ahol a den érték azt mutatja meg, hogy az anyag mennyire erős és ellenálló a szakadással szemben. Vállvédő természetesen kapható hozzá, ami megakadályozza a kidörzsölődést, ezen kívül minden Fouganza kültéri és istállótakaró kiegészíthető nyakvédővel is.

Fouganza lotakarok2019 5
Tovább a kültéri lótakarókra

Istállótakarók

Ha lovad nem kijárós, elég lehet számára egy istállótakaró, ami alacsonyabb áron beszerezhető, mint egy kültéri lótakaró. Ezek a takarók is kellően melegek, viszont nem vízállóak, és alacsonyabb denszámú szövetből készülnek. Itt is van választhatsz bélés nélküli, “nullás”, vagy “light” modellt, majd 200g-os, 400g-os, és egy 450 g-os kombinált modell alkotja a sort.

Fouganza lotakarok2019
Kattints a képre és nézd meg a Fouganza istállótakarókat

Polártakarók

A polár lótakarókat senkinek sem kell bemutatni, ezt használja ma itthon a legtöbb lovas. A fekete alapmodell, mellett idén egy vastagabb hagyományos, és egy szintén vastagabb lépsejtes bélésű polártakaró közül választhatsz, a vastagabbakból két-két szín létezik. A polártakarókhoz külön kapható extra takaróheveder is.

Fouganza lotakarok2019 4
Lássuk a polártakarókat!

Munkatakarók

A hazánkban egyelőre kevésbé elterjedt, ám tőlünk nyugatabbra annál népszerűbb takarótípus, a munkatakaró már évek óta jelen van a Fouganza kínálatában. Létezik belőle sima polár, ami hideg napokra ideális választás. Ez kiegészíthető egy esőtakaróval, mely szintén használható akár önmagában is. Ezen kívül létezik olyan változat, ami a jártatógépben, illetve földi munkához használható. És természetesen ne feledkezzünk meg a biztonságról sem! A Fouganza kínálatában továbbra is megtalálható a láthatósági munkatakaró.

Fouganza lotakarok2019 3
Tovább a Fouganza munkatakarókra

Leszárító takarók

A leszárító takarók talán még kevésbé népszerűek és ismertek, hiszen a polártakarókat is lehet erre a célra használni. Azonban ezek a takarók nem csak leszárító funkciót tudnak ellátni. Mikroszálas, vékony anyaguk miatt akár elöl is lehet hagyni a nyári szezonra, mert kiválóan alkalmasak a ló hűtésére is. Ilyenkor állott vízbe kell mártani a takarót, majd kicsavarni és a lóra teríteni, ami így az elpárolgó víz révén hatékonyan hűti a lovat.

Fouganza lotakarok2019 2
Megnézem a leszárító takarókat

És még egy jó hír a témában: mostantól még könnyebb a vásárlás a Decathlon webshopjában, hiszen már külön kategóriákban találhatod meg az összes Fouganza lótakarót.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek