Nyolc Fouganza termék, amit minden lovasnak érdemes megrendelnie

Fouganza Top Termekek Kiemelt

Bemutatunk néhány olyan Fouganza terméket, amelyek egyetlen lovas eszköztárából sem hiányozhatnak, de csak a budaörsi Decathlon áruházban kaphatóak, illetve online lehet őket megrendelni.

#1 LB 900 bőr lovaglócsizma

Csizma
LB 900 bőr lovaglócsizma

Vékony, puha, mégis strapabíró bőr, belül kényelmi párnázattal, ami sok lovas számára már az első alkalommal is kényelmes (elfelejtheted a fájdalmas és hosszadalmas betörést!). Sarkantyútartóval, rugalmas fűzővel, cipzárvédővel készül. Hátul cipzáras, rugalmas gumibetéttel ellátott, így hamar, és pontosan felveszi a vádli formáját. Akár otthoni használatra, akár versenyre jó választás. Természetesen rendszeres ápolást igényel, és mivel vékony bőr, nincs öntartása, ezért kitömve, vagy kisámfázva érdemes tárolni a hosszú élettartam érdekében. Szűk fazonja miatt érdemes felpróbálni a szokásos méretednél eggyel nagyobbat is, és a kényelmesebbet választani. Tovább az LB 900 bőr lovaglócsizmához »

#2 Mikroszálas leszárító lótakaró

Leszarito Takaro
Mikroszálas leszárító lótakaró

Sokkal hamarabb szárítja le a lovat a hagyományos polár takaróknál, emellett vékonyabb is, és a külső felületén sokkal kevésbé tapad meg bármi, ha a ló hemperegne benne. Nyáron hűtésre is alkalmas, mert saját tömegének négyszeresét képes magába szívni vízből. Tovább a mikroszálas leszárító lótakaróhoz »

#3 Kettő az egyben lótakaró

Ketto Az Egyben Takaro
Kettő az egyben lótakaró

Egy valóban szép és praktikus, két részből álló istállótakaró. A külső része önmagában is használható, 250 grammos vatelin béléssel egy vastagabb átmeneti takaró szerepét tudja betölteni. 200 grammos bélését tépőzárral hozzákapcsolva egy 450 grammos téli takaró az eredmény, egyetlen takaró pántrendszerével. Tovább a kettő az egyben lótakaróhoz »

#4 Szállítókamásli

Szallitokamasli
Szállítókamásli

Erős, masszív anyagból készült, kiváló tartása van, a ló lábát sarokvánkostól csánkig tökéletesen védi szállítás közben. Erős tépőzárakkal stabilan lehet rögzíteni, nem csúszkál, nem fordul el. Egyetlen hátránya, hogy csak fullos méretben kapható. Tovább a szállítókamáslihoz »

#5 Lena báránygyapjú fekete nyeregemelő

Nyeregemelo
Lena báránygyapjú fekete nyeregemelő

Hivatalos versenyeken is gyakran találkozhatsz ezzel a valódi báránygyapjúból készült nyeregemelővel. A legtöbb Decathlon áruház kínálatában fehér színű változat található meg, a feketét csak két-három áruház tartja, illetve online lehet hozzájutni. Az ára egészen baráti, és évek óta nem emelkedett. Tovább a Lena báránygyapjú fekete nyeregemelőhöz »

#6 Paddock bőr ugrónyereg

Paddock Nyereg
Paddock bőr ugrónyereg

A legjobb nyereg a Decathlon kínálatban, jó minőségű bőrből készült, ülőfelülete nagyon puha, kíméli a lovas derekát. A térd-, és combtámaszok helyzete változtatható, illetve tetszés szerint eltávolíthatóak, és a felrántószíjak is egy mozdulattal cserélhetőek, és külön is kaphatóak. A nyereghez mellékelnek egy marmérőt, és összesen három különböző méretű marvasat, a középső méret gyárilag a nyeregben található.

Szeretnéd kipróbálni? A Fouganza tesztnyergei térítésmentesen öt napig rendelkezésedre állnak. Mindössze annyi a dolgod, hogy felveszed a kapcsolatot a hozzád legközelebbi áruházzal, akik a központból lekérik Neked a nyerget, és már viheted is. Tovább a Paddock bőr ugrónyereghez »

#7 Polár 500 lótakaró

Polar Takaro
Polár 500 lótakaró

Azoknak a lovaknak és lótartóknak, akik a vastagabb polár anyagokat részesítik előnyben. Tovább a Polár 500 lótakaróhoz »

#8 Jártatógép takaró

Jartato Takaro
Jártatógép takaró

Vékony, 100 gramm töltésű munkatakaró jártatógépben való mozgatáshoz, futószárazáshoz, lényegében bármilyen lovas nélküli munkához használható. Tovább a jártatógép takaróhoz »

A cikk megjelenését a Decathlon Fouganza támogatta.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek