Karácsonyi ajándékötletek lovasoknak a Fouganzától

Fouganza teli 1

Rekordsebességgel szaladt el ismét egy év, és mire kettőt pislantottál, újra azon gondolkodhatsz, mivel lepd meg szeretteidet a közelgő ünnepek alkalmával. Ehhez ad most néhány ötletet Vinnay Patrícia, Fouganza országos lovassport felelős.

Kék téli szett lovasoknak

Szereted a kéket? Akkor ezt a szettet is szeretni fogod. Az 500-as mellény idei új színe tökéletesen harmonizál a teliszilikonos polárbéléses kék téli lovaglónadrággal, amelyet kiegészíthetsz a kék színű technikai aláöltözettel, és ha igazán hidegre fordul az idő, választhatod a tavaly debütált és azóta sokak által megkedvelt vastag téli lovaglókabátot, amely szintén elérhető kék színben. Tökéletes összeállítás a karácsonyfa alá akár magadnak, akár valakinek, aki fontos számodra.

500-jump biztonsági kengyel

A Fouganza első saját fejlesztésű biztonsági kengyele már egy éve elérhető, és azóta sokatok szívébe belopta magát különösen jó ár-érték arányával és kiváló minőségével. Fémmagos, kifejezetten optimális súlya és súlyelosztása révén meglepően jó benne lovagolni. Talprészébe tökéletesen beleillik az összes új generációs Fouganza lovas lábbeli talpa. Ha a minőség mellett a kedvező ár is fontos számodra, próbáld ki ezt a kengyelt, és garantáltan elégedett leszel.

Equestrian college versenyszett

Idén áprilisban érkezett meg hat kiválasztott nagyob áruházunkba az első adag ebből a csak nekünk tervezett, prémium minőségű termékekből álló kollekcióból. Kétféle versenyblúz, és a hozzájuk passzoló kétféle zakó érhető el gyermek, és felnőtt méretben. Karácsony tájékán különösen népszerűek a versenytermékek minden évben, és mivel egyelőre online nem elérhetőek, ha szeretnél belőlük, foglald le előre kiszemelt kedvencedet az egyik áruházban.

Fouganza E College og

Szőrmés szett lovaknak

Bizony, kedvenceitekre is gondoltak. A Fouganzánál tudják, mennyire szerettek mindent, ami szőrmés, ezért az eddig jól bevált szőrmés kötőfék és nyeregemelő mellé megérkezett a szőrmés pataharang is, ami fekete és fehér színben is elérhető a díjlovasok kedvéért. Állítsd össze lovad pihe-puha téli szettjét a legjobb áron, védd az állatokat, és válaszd a könnyű tisztíthatóságot. Csak bedobod a mosógépbe, és kész.

Fekete jump dzseki

Nem túlzás, hogy ez az új kedvenc, a sötétkék színéből alig érkezik meg az új készlet, máris napokon belül elfogy. Ezt a technikai kabátot elsősorban az ugrólovasok számára fejlesztették ki, előformázott anyaga, hosszú ujja, hátuljába épített szilikoncsíkja és kedvező hőelosztása, valamint jó szellőzése révén nem is meglepő, hogy sokan még utcára is felveszik, nem csak lovagolni. Elérhetővé vált online fekete színben is, így aki arra várt, rendelje meg gyorsan, mert limitált darabszámban került gyártásba.

FOUGANZA teli 2

Írta: Vinnay Patrícia, Fouganza országos lovassport felelős

Kapcsolódó cikkek
Kommentek