Újdonság a versenypályán: megérkezett az Equestrian College a Fouganza kínálatába

Fouganza E College og

Új versenyruházati termékek érkeztek a Decathlon áruházakba. Készülj fel, mert ez a kollekció teljesen más, mint amit eddig megszokhattál, mégpedig a legjobb értelemben.

Ettől az évtől egy kibővül a Fouganza versenyruházati termékcsaládja, és olyan modellekkel jelentkezik, melyek sehol máshol nem elérhetőek, csak a Decathlon kínálatában. Az új termékekből álló minikollekció Equestrian College néven kerül először hat nagyobb áruház (Budaörs, Dunakeszi, Soroksár, Győr, Székesfehérvár és Szeged) polcaira. Ezek a termékek egyelőre nem lesznek elérhetőek online, tehát csak a Decathlon áruházakban lehet őket megvásárolni. Ez azért van így, mert egy nemzetközi szinten is sikeres, neves magyar gyártó tervezi, gyártja, és szállítja ezeket a termékeket.

A minőség és a design önmagáért beszél már az első pillanattól kezdve. Kifinomult tervezés, gondos kivitelezés, tapintható elegancia jellemzi az öt új modellt. Az új termékek minősége már közel van a prémium kategóriához, azonban árban jócskán elmarad tőle. A kollekció darabszáma egyelőre limitált, így érdemes gyorsan lecsapni rá.

Mesh Elegance versenying

Női és gyerek versenying rugalmas technikai anyagból, szellőző betétekkel. Enyhén karcsúsított derekú, dekoltázsában és ujján finom mesh anyaggal kombinált funkcionális lovas versenypóló. Dekoltázsa körül kristály díszítéssel, hátul gombolható nyakrésszel. A fekete szín csak női méretekben elérhető, míg a fehér női és gyermek méretekben egyaránt.

Mesh versenying
Tovább a Mesh Elegance versenyingekre

Taupe leather versenyzakó

Női és gyermek méretekben is kapható versenyzakó elegáns, szürke, selyemfényű műbőr gallérral díszítve. Kifinomult tervezés és szabásvonal jellemzi ezt a technikai alapanyagú zakót, melyet a versenyzés igényeinek megfelelően terveztek. Alapanyagának rugalmassága és könnyedsége maximális mozgásszabadságot biztosít a lovasoknak.

Taupeleather
Tovább a Taupe Leather versenyzakókra

Tiara Sport versenying

Női és gyermek méretekben is kapható versenying rugalmas technikai alapanyagból, kontrasztos színben, elegáns kristály és ezüst csík díszítéssel az elején. Enyhén karcsúsított szabásvonal, hátul gombolható nyakrésszel.

Tiarasport
Tovább a Tiara Sport versenyingekre

Lady Bow versenyzakó

Női és gyerek méretekben is kapható versenyzakó, fehér paszpól díszítéssel és szürke gallérral. Kialakítását tekintve klasszikus szabásvonal jellemzi a zakó elejét, míg a háta elegáns derékpánttal díszített. Technikai alapanyagból készült, maximális rugalmasságot és mozgásszabadságot biztosít viselőjének lovaglás közben.

Ladybow
Tovább a Lady Bow versenyzakókra

Írta: Vinnay Patrícia, Fouganza országos lovassport felelős

Kapcsolódó cikkek
Kommentek