Karácsonyi ajándékötletek lovasoknak

138940943 3124388547662310 2913498335760342045 n

Közeledik az ünnepi hajrá, de sokan még csak most vetik bele magukat a keresgélésbe, hogy megtalálják a tökéletes ajándékot barátaiknak, szeretteiknek. A Fouganza segítségével adunk néhány tippet, mivel lepd meg lovas szeretteidet.

Ezúttal egy kicsit kitekintünk a lovaglás keretei közül, és olyan ajándékötleteket is ajánlunk, amelyek más sportokhoz tartoznak, így nem biztos, hogy a lovasok gondolnak rájuk, pedig nagyon hasznosak.

Az első réteg kiemelten fontos

Egy jó aláöltözet megmentheti a téli komfortérzetedet. Vannak lovasok, akiknek a bélelt lovaglónadrágok is kevésnek bizonyulnak. Ők előszeretettel hordanak alá második réteget. Legjobb, ha ez a második réteg valamilyen, a célnak megfelelő darab, amely kellően meleg, légáteresztő, és intenzív sporttevékenység esetén megfelelő izzadságelvezetést biztosít. A Decathlon kínálata a kimondottan sporthoz készült aláöltözetek legnagyobb lelőhelye, ahol garantáltan megtalálod a lovagláshoz legtökéletesebbet!

Kincset érő megoldás fagyos lovasoknak

Fázós lovasnak keresel ajándékot? Mindegy, mit vesz fel, lefagy a keze-lába? Az aktív szén tartalmú kéz-, láb-, és testmelegítő párnácskákat neki találták ki! A talpra, kesztyűbe, aláöltözetre ragasztható kis melegítőpárnák több órán keresztül biztosítják az adott testrésznek megfelelő komforthőmérsékletet. Az eredetileg síelők számára készült eszközt ma már sokan használják teljesen más sportokra és szabadidős tevékenységekhez. Tökéletes kiegészítő, amely elfér a zsebben, bármikor bevethető. Praktikus megoldás, hogy többé senkinek ne kelljen vacogva töltenie a téli napokat.

Nélkülözhetetlen a regeneráció

Egy fárasztó, lovaglással, lovak körüli munkával töltött nap után kinek ne fájna itt-ott valamije? Azonban megfelelő odafigyeléssel, regererációval elkerülhető, hogy a fájdalom állandó társsá szegődjön megajándékozottad mellé. Válassz a Decathlonban fellelhető masszázseszközök közül, amelyek többsége önmasszírozásra is alkalmas. Tavalyelőtt terjedt el nagyon az SMR henger, amelynek azóta is töretlen a sikere - nem véletlenül. A tavalyi sláger, a masszázsöv idén is elérhető, ebben az évben pedig a masszázspisztoly tört utat magának, és terjedt el a hobbisportolók körében is.

Hidratálj megfelelően télen is!

Bizony, a hideg évszak beköszöntével könnyebb elfeledkezni a hidratáció fontosságáról. Azonban a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel alapfeltétele az egészség megtartásának, évszaktól függetlenül. Télen nehezebb az optimális mennyiséget elfogyasztani, mert szinte alig jelentkezik szomjúságérzet. Ebben az időszakban jól esnek a meleg italok, amiket kültéri tevékenységhez, például lovagláshoz termoszban tudsz magaddal vinni.

Ha szerettedre bíznád a döntést

Van, amikor teljesen kifogy az ember az ötletekből. Nyilván gondolatolvasó sem vagy, ezzel nincs is semmi baj, ilyenkor jöhet az egyszerű, de annál nagyszerűbb joker ajándék, az ajándékkártya, ami akár online formában is adható.

Írta: Vinnay Patrícia, Fouganza országos lovassport felelős

Kapcsolódó cikkek
Kommentek