Költözés és tavaszi újdonságok Horze fronton

Horze 202102 og

Bizonyára hozzád is elért a hír, hogy március 16-tól már egy új helyen, Budapest XV. kerületében várja vásárlóit a Horze csapata. A költözéssel új fejezet kezdődik Magyarország legnagyobb lovasáruházának életében, amelyből te sem maradhatsz ki! Elmondják miért.

Eljött az ideje, hogy egy központibb, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jobban megközelíthető, dugótól mentesebb helyszínen fogadják a lovaglás szerelmeseit, méghozzá egészen pontosan a 1152 Budapest, Külső Fóti út 14. szám alatt.

Szükség volt egy nagyobb alapterületű, tágasabb épületre, ahol kényelmesen és stílusosan elférnek majd 2021 legsikkesebb újdonságai és a már jól ismert és közkedvelt termékek is.

A minden lovas szakág számára széleskörű termékkínálatot felvonultató áruház március 16-án nyitja meg kapuit a nagyérdemű előtt, mindössze 2 nap költözködés után. Hatalmas, utánfutó és kamion számára is alkalmas, igényesen parkosított parkolóval, megújult kávézó- és játszósarokkal várnak minden odalátogatót.

A március azonban nemcsak a költözés izgalmát, hanem a legújabb fejlesztésű anyagokból, a legutolsó divat szerinti színekben és fazonokkal készült tavaszi kollekciót és új, prémium márkákat is hoz a Horze vásárlók életébe. Nézd meg, hogy mi az, ami már most is elérhető:

Horze2021 tavasz
Kattints a képre és nézd meg a Horze 2021-es tavaszi kollekcióját

Nézd meg, hogy pontosan hol találod meg az új Horzét:

Horze uj helyszin

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház

Kapcsolódó cikkek
Kommentek