Top újdonságok a Fouganzától 2020 őszére és telére

Fouganza 2020 osz tel og

Sajnos vitathatatlanul beköszöntött az igazi ősz. Itt az ideje felkészülni a hideg, esős időjárásra lovasként is. Kíváncsi vagy, hogy milyen újdonságokkal készült a Fouganza az idei őszi-téli szezonra? A legjobbakat összeválogatta Neked Vinnay Patrícia, országos lovassport felelős.

Egy klasszikus megújul

A sok lovas által évek óta kedvelt Performer polár felső idén egy kis fejlesztésen esett át, aminek köszönhetően remélhetőleg még jobban fogjátok szeretni. Az új logó és a változó színek mellett a polár ujján módosítottak, a korábbi gumírozás helyett sokkal elegánsabb, kívül hosszított, lekerekített kivitelben került idén a polcokra. Az összbenyomáson ez sokat emelt, kívülről egyből szembetűnő változásról van szó. A gyermekek számára készült változat színeinek elrendezése módosult, míg a felnőtt modell egyszínű lett.

Fouganza 2020osz 1850763
Fouganza női lovaglópolár

Továbbra is hódít a softshell

A különösen az átmeneti időszakban nagyon népszerű, szélálló, vízlepergető, mégis lélegző technikai anyagot egyre több termékhez használják már, nem véletlenül. Amellett, hogy rugalmas, könnyű és jól illeszkedik, némi odafigyeléssel a mosásnál, tehát vízálló textíliákhoz való mosószert használva ezeket az előnyös tulajdonságait sokáig megőrzi. Hímzett vagy nyomott egyesületi egyendzsekiként is kiválóan megállja a helyét ez az új modell.

Fouganza 2020osz 1688287
Founagza női softshell lovaglókabát

Technikai hibridkabát díjugratóknak

Ez a vadonatúj átmeneti kabát alig néhány hete érkezett meg a Decathlon áruházakba, és ezalatt az idő alatt máris sokat vásároltak belőle, pedig még csak az egyik színben került a polcokra. Ezt a terméket elsősorban díjugratásra fejlesztették ki, a szakági specializáció egyik első kész darabja lett belőle.

A hibridkabátok több sportnál is kezdenek egyre népszerűbbek lenni, hiszen könnyűek, nagyon rugalmas anyagból készülnek, jól illeszkednek és annál is jobban szellőznek a megfelelő helyeken, de melegítenek is, ahol arra van szükség. Bár rövid fazonról van szó, ennek a kabátnak a derekába szilikoncsíkok kerültek, melyek megakadályozzák a felcsúszását ugrómunka során. Az ujjhossz is az ugróknak kedvez: nincs többé ugrás felett kilógó csukló és alkar. Egy első látásra tetszetős, letisztult dizájnnal készült elegáns darabbal bővült a Fouganza választéka. Külön figyelmet érdemel az igen diszkrét, kis fém lapocskába gravírozott új típusú logó, mely csak az ugró (szögletes alapon), és a díjlovas (kerek alapon) Fouganza termékek sajátja lesz. A sötétkék mellett fekete színben is elérhetővé válik online, várhatóan néhány héten belül.

Fouganza 2020osz
Fouganza női lovaglókabát

Még melegebb kabátok

A tavaly kifutott Paddock kabát méltó utódát köszönthetjük ebben az új modellben. Sokkal melegebb, sokkal praktikusabb, és sokkal csinosabb is. Lycra mandzsettái még kényelmesebbek, és bent tartják a meleget. Kapucnija levehető, mélysége állítható. Négy cipzáras, vízhatlan zseb gondoskodik személyes tárgyaid védelméről. A kabát vatelintöltete különböző területeken eltérő vastagságú, ezáltal alkalmazkodik a mozgásodhoz, elősegítve ezzel a lovaglás közben elérhető legkellemesebb hőérzetet. Hátán két fényvisszaverő csík gondoskodik arról, hogy rossz látási viszonyok között is észrevehető maradj, és a fülhallgató számára is külön bújtatót találsz a kabáton. Választhatod sötétkék vagy szürke színben.

Fouganza 2020osz
Fouganza női lovaskabát

Ha pedig a megszokotthoz ragaszkodnál, az évek óta kedvelt Tosca modellt idén márványkék színben vásárolhatod meg a klasszikus szürke mellett.

Fouganza 2020osz kabat2
Tosca női lovaglókabát

Kipwarm a várva várt fehérben is!

Nem túlzás, hogy évek óta várjuk már ennek a nadrágnak a hófehér változatát, ami most végre meg is érkezett. A polárbéléses, a vesét is védő derékmagasítással kiegészült, víz-és szélálló, roppant egyszerűen tisztítható slágertermék fehér változata egyetlen dologban különbözik a többi színtől: térdfolt nélküli kivitelben készült. Így az összkép még egy kicsit letisztultabb, és elegánsabb. A versenypályán sem fog csalódást okozni.

Fouganza 2020osz noi versenynadrag kipwarm
Kipwarm női versenynadrág

Egy kis extra csillogás a szürke hétköznapokra

Az 520-as kobakokat a 2019-es modellváltás óta szép számmal választották a lovasok, sok lovardában lehet találkozni velük. Glossy változata azonban nemrégiben került a polcokra, és élőben még szebb, mint képeken. Ha feldobnád az új szettedet egy kis extrával, ha a strasszkő és a lakk már nem elég, vagy ha csak simán kipróbálnál valami újat, valami kevésbé megszokottat, mostantól a Fouganza választékában is találsz fényes felületű kobakot.

Fouganza 2020osz kobak
Fouganza kobak - 520, glossy

Kíváncsi vagy a Fouganza további újdonságaira? Nézz bele a 2020-as őszi-téli termékválasztékba:

Fouganza2020osz banner600x350
Kommentek