Kobakcsodák a Horze új áruházában

Kobak fokep 2

Abban bizonyosan a legtöbben egyetértenek, hogy a fej védelme kiemelten fontos a lovas- és lósportok világában. Kifejezetten gyakran és könnyen sérülhet meg súlyosan ez a részünk, ezért mindenképpen előre kell gondoskodni a megfelelő kobak viseléséről. Előzd meg a bajt a Horze segítségével!

Az utóbbi egy évben igen sok változás történt a Horze sajátmárkás modelljei terén. Mind biztonságban, ár-érték arányban, mind pedig a divatosság terén bátran megállják helyüket. Minden idők legnagyobb választékában érhetőek el a Horze nagyobb shieldes, kimondottan nőies, csilli-villi, állíthatós kobakjai. Remek szabás, kivehető antibakteriális bélés és kényelmes, jól illeszkedő fazon jellemzi őket egytől-egyig, sokféle színben.

Horzesolaramonarch1
Horze Solara állítható bársonykobak
Horzesolaramonarch2
Horze Monarch állítható kobak

Az elmúlt időszakban töretlen népszerűségnek örvendő Casco márka darabjai még szélesebb palettában, új, vagány színekben, de a megszokott minőségben kaphatóak a XV. kerület, Külső Fóti út 14. szám alatti megújult Horze áruházban. A kedvenclistát vezető Mistrall 2-es letaszíthatatlan trónjáról, de ez tökéletesen érthető is! Feketében, virágos mintával, kétféle barnában és sötétkékben is választható, jól szellőző, a fejre nagyszerűen passzoló, s a díszcsíkoknak köszönhetően könnyedén saját ízlésre szabható!

Casco Aufm Mistrall 2 2017
Casco Mistrall 2 állítható kobak

További sokat keresett darab a Nori gyermekkobak, melyet minden ifjú lovas szívesen visel. Védelem szempontjából ugyanazt biztosítja, mint a drágább modelljei és nagymértékben állítható, kialakításának köszönhetően pedig nincs olyan fejforma, amelyre ne illeszkedne megfelelően.

Casco nori montazs
Casco Nori kobak

Végül pedig jöjjön a világ legmagasabb minőségű és legbiztonságosabb kobakmárkái közé sorolt Kask két közkedvelt modellje, versenyzők nagy kedvence, a Star Lady és a Dogma. Az egyetlen nem állíthatós márka a Horze kobakáradatában. Csodálatosan szép, a legapróbb részletekig kidolgozott klasszikusan elegáns küllemmel, speciális biztonsági technológiával kialakított védőmechanizmussal, magasfokú szellőzéssel. Kényelmes és imádnivaló modell nagyon sokféle színváltozatban.

Kaskstarlady
Kask Star Lady
Kaskdogma
Kask Dogma Pure Shine

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Fotó: Horze

Kommentek