Március 16-án új helyre költözik a Horze!

Koltozikahorze

A 2021-es év csupa megújulást hoz Magyarország legnagyobb lovasáruházának, a Horzénak az életében! Március 16-tól egy még nagyobb és szebb, jobban megközelíthető helyen várnak Titeket Budapest XV. kerületében!

Első fontos tudnivaló ezzel kapcsolatban, hogy március 13. este 19:00-ig még Dunakeszin keressétek őket a megszokott nyitvatartás szerint!

Az új áruház Budapest XV. kerületében közelebb lesz hozzátok és mind autós, mind pedig tömegközlekedési szempontból sokkal könnyebben el tudtok jutni majd. A helyszín hatalmas, tágas, igényesen parkosított parkolóval rendelkezik, ahol lovas futóval és kamionnal is kényelmesen megállhattok.

A nagyobb alapterületű üzlethelyiség alkalmat ad a készlet prémium minőségű márkákkal való bővítésére, úgyhogy mindenki készüljön: 2021-ben a Horze a legnagyobb újdonságokkal lepi meg kedves vásárlóit!

Addig is nézzétek meg a szezonális készletkisöprést »

Illetve kövessétek a Horze Lovasáruház csapatát az Instagramon, vagy a Facebookon, hogy ne maradjatok le semmilyen költözéssel kapcsolatos izgalmas információról, vagy a legújabb termékekről.

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Fotó: Horze

Kapcsolódó cikkek
Kommentek