Horze & Parlanti

Parlanti og

Mostantól a világszerte ismert olasz Parlanti márkát is megtalálhatod a Horze budapesti áruházában. Tudod, ki hordja még a modelljeit és mitől olyan különlegesek? Leleplezzük!

Termékeik a hagyományok és kutatások tökéletes kombinációjával, ősi gyártási technológiákra alapozva, de a stílust folyamatosan újítva készülnek a legmagasabb szabványoknak megfelelő, megkérdőjelezhetetlen minőségben, aprólékos kivitelezéssel, prémium alapanyagokból.

Minden felhasznált bőr egy természetes cserzési folyamaton megy keresztül és szigorú kiválasztás eredménye. Az összes darab egyedi, ám mégis jól felismerhető szenvedélyes olasz dizájnt mutat, mely a legnépszerűbb csizma márkává tette világszerte a lovasok körében.

Több, mint 30 éves tapasztalatával méretre is készíti őket, így avanzsálva a gyártást művészetté és teremtve sokezer elégedett és hálás vásárlót.

Illusztris hírnevét nemcsak a lovasoknak, hanem az olyan hollywoodi hírességeknek készített termékeinek is köszönheti, mint például Madonna, vagy Meryl Streep. Az Allure Magazinban a Gucci kreatív igazgatója „A világ legjobb lovaglócsizmájának” nevezte, továbbá gyümölcsöző kapcsolatban áll a Ralph Lauren branddel is. Számos márka által évtizedek óta irigyelt, de egyik sem tudta felvenni vele a versenyt, valami mindig hiányzott a termékeikből.

Jelmondatuk a következő: „Ha szenvedéllyel csinálod, amit csinálsz, egyetlen napot sem fogsz bánni az életedből.”

Mint ahogyan a Horze sem, hogy ezzel a márkával bővítette kínálatát vevői kitörő örömére.

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Fotó: Horze

Kapcsolódó cikkek
Kommentek