Unikornis-őrület, avagy hétköznapi varázslat a Horze kínálatából

Unikornis Kiemelt

Nem kell lovasnak lenni ahhoz, hogy lásd, unikornis-lázban ég a világ. A gyermekek kedvence azonban meghódította a felnőttek szívét is, így mára a születésnapi torták, a sminktermékek és a cuki fotómontázsok elengedhetetlen kelléke lett. Az unikornis-őrület természetesen begyűrűzött a lovasboltok kínálatába is, így kedvedre válogathatsz a rózsaszín strasszos felszerelések között, ha egy kis varázslatot és gondtalanságot csempésznél a szürke hétköznapokba.

Gondoskodj lovad lábainak épségéről a szivárvány minden színében kapható Horze Spirit ínvédővel. Külső rétege erős műanyag, ami támasztja az inakat és védi a csüdízületet a fizikai sérülésektől. A belső puha neoprén réteg maximális kényelmet nyújt a munka során.

Horze Unikornis Invedo
Horze Spirit ínvédő

Az igazi csillámpóniknak igazi csillámpónis ápolószett dukál. Válaszd a Horze Happy termékcsaládját, amiben találsz puha szőrkefét, gumivakarót, illetve patakaparót, természetesen mindet unikornisos díszítéssel.

Horze Unikornis Happy
Horze Happy ápolófelszerelés

Remek választás póniknak és kislovaknak ez a tarkórészen finoman bélelt strasszos kötőfék. Elérhető a lila és a rózsaszín különböző árnyalataiban. Kisméretű, könnyen kezelhető karabinerének köszönhetően a fiatal lovasok számára is egyszerű a használata.

Horze Pony Ktfk
Horze Pony kötőfék

Ez a pónikra kifejlesztett univerzális nyeregalátét strasszköves díszítéssel és ezüstösen csillogó emblémával segít kitűnni a tömegből. Gyémántsteppelésű puha bélésével kiválóan illeszkedik unikornisod hátára.

Horze Pony Nyeregaltt
Horze Pony nyeregalátét

A hideg napok beköszöntével elengedhetetlen, hogy legyen egy divatos sapka a lovas ruhatárában. Ez a polár bélelésű kötött téli sapka kiváló választás lehet az unikornis-imádó lovasoknak és garantáltan melegen is tart a téli mínuszokban!

Horze Cornelia Junior Kttt Tli Sapka
Horze Cornelia junior kötött téli sapka

Tedd teljessé a szetted ezzel az unikornisos szilikon mintával nyomott, vastag vlovaglóleggingsszel. A rugalmas anyag, és a közepesen magas, gumis derék biztosítja a kényelmes lovaglást.

Horze Active Gyermek Lmints Szilikonos Lovaglleggings
Horze Active gyermek lómintás szilikonos lovaglóleggings

Ha pedig a lovarda helyett inkább kivételesen a fűtött lakást választanád a legnagyobb hidegben, ez az unikornisos bögre szett a tökéletes választás a forró csokoládéd mellé.

Unikornis Bogre Alatettel Es Kiskanallal
CQ Unikornis bögre alátéttel és kiskanállal
Kapcsolódó cikkek
Kommentek