Már Winderen is a Horze Lovasáruházban

Winderen

Megváltozott helyszín, új prémium márkák széleskörű kínálata Magyarország legnagyobb lovasáruházában! De miben is rejlik ennek a gyártónak a különlegessége? Elmondjuk!

A Horze az elmúlt pár évben rendkívül sok újdonságot vezetett be a termékskálát illetően, viszont ez nem teljesen és egészen a divatot követve történt. A kiválasztási folyamaton sokféle szempontnak kellett megfelelnie egy márkának, hogy náluk is képviseltethesse magát. A trend és a minőség mellett azt a pluszt keresték, amellyel kitűnik a tömegből, olyan különlegességet, amit más brand nem tud. Így került képbe a speciális anyagösszetételeket és gyártási technológiát alkalmazó, élvonalbeli sportolók által is széles körben használt Winderen is.

Innovatív nyeregalátétek

Mind a forma, mind pedig az anyagok terén egyedit alkottak, az elérhető színválasztékról nem is beszélve. Tartós felső borítás, nemeztöltet és 100%-ban préselt pamut alkotja minden modelljüket. Jól szellőző, kopásálló, csúszásgátló, formatartó jellemzőkkel, mely szőr- és szennyeződéstaszító is egyben. A nemez felszívja az izzadságot, kiválóan szigetel a nyereg és a ló között. A pamut remek hőszabályozást és nedvességelvezetést biztosít.

A híres nyeregemelők

A “Back Protect Solution” technológiával ellátott termékek védik a ló és a lovas hátát is, segítenek ellazulni a lovasnak a nyeregben. Öt réteggel maximális kényelmet és stabilitást nyújtanak, fokozva a lovaglás élményét.

Tökéletesen illeszkednek, csökkentik a nyomáspontokat és egyenletes súlyelosztást biztosítanak. A ló hátán végighúzódó izmok sokkal könnyebben dolgoznak a mindennapi munka során, ezáltal segíti a fejlődésüket. Biztosítja a szabad mozgást, ugrásnál pedig erősen mérsékli az elrugaszkodáskor és a leérkezéskor a ló hátára érkező nyomást. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a lovas háta lazábban tudja követni a ló mozgását az ugrás során. Csökkenti a lovas hát- és nyakfájdalmát és stabilizálja a nyerget.

Miből áll? Ívelt nejlon felső borítása cserélhető, kopás- és szakadásálló, megvédve az alatta lévő rétegeket a külső hatásoktól, illetve az elmozdulástól. A dinamikusan stabilizáló rétege egy olyan korszerű anyag, amely megnöveli a ló hátával érintkező felületet, mely így a nem tökéletesen illeszkedő nyergeknél kompenzálja a ló testfelépítését is. Erőkiegyenlítő, rendkívül elasztikus és nagy mennyiségű mozgási energia tárolására és elnyelésére képes. Biomechanikai kötőszövete egy szintetikus anyag, amely kialakítása révén a ló hátizmaira ható erő csökkentésével védi az izmokat és elősegíti az ellazulásukat. Alsó Kevlar borítása biztosan a nyeregalátéten tartja az emelőt, így nem csúszkál el a nyereg sem. Hálós szerkezete által az egész rendszere légáteresztő, nedvességtől pedig védett.

Ha kedvet kaptál te is egy prémium Winderen modellhez, keresd fel a Horze budapesti áruházát, ahol minden színt és fazont megtalálsz, szettben is, fáslikkal és egyéb kiegészítőkkel karöltve.

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Forrás: Winderen

Kommentek