Kibővített választék világmárkákból: jönnek a Horze újdonságai

Horze aug og

Tudtad, hogy Magyarország legnagyobb lovasáruházában számos nagy márka is képviselteti magát a Horze és B//Vertigo termékek mellett? Íme egy rövid összefoglaló a nyár legnépszerűbb újdonságairól, amiket mind megtalálsz Dunakeszin!

Ugye te is jobban szeretsz lovadnak vásárolni, mint magadnak? Akkor jöjjenek most elsőként a lófelszerelések!

A sokak által ismert és kedvelt olasz márka, a Prestige gyönyörű, anatómiailag formált kantárjaival és eszméletlen kényelmes ugrónyergeivel egyértelműen a nyári szezon kedvencei között foglal helyet. Lenyűgöző ez az egyszerű elegancia, amit ez a prémium kategóriás kantár képvisel. Elérhető fekete és barna színben is, idegpálya elkerülős kialakítással:

Prestige kantár
Prestige anatómiailag formált kantár

A nyergek aranyérmese a Prestige Paris modellje, amely extrém módon puha borjúbőrből készült tökéletes illeszkedéssel, nagy mozgásszabadságot adva a lónak:

Prestige paris nyereg
Prestige Paris

A Veredus a lábvédők királya: széles választékban képviselteti magát a Horzéban – kínálatában minden lovas megtalálja az új FEI szabályozásnak megfelelő ín- és bokavédőjét:

Veredus color edition
Ismerkedj meg a Veredus termékeivel
Veredus carbongrand slam
Csúcstechnológiás Veredus Carbon Gel lábvédők speciális nitrex géllel

A közkedvelt és méltán népszerű cseh brand, a Kentaur is változatos kínálatban érhető el a Horze áruházban: hevederek, kengyelszíjak, szügyelők és nyergek díjlovas, ugró, illetve univerzális fazonban is.

Kentaur torino
Kentaur Torino szügyelő

Ugye Te is kedveled a speciális kengyeleket? A Horze kínálatát látva bizony nem lesz egyszerű dönteni, annyiféle márka közül választhatsz: Sprenger, JinStirrup, Acavallo, Prestige és még sorolhatnánk...

Kengyelek
Különleges kengyelek a Horze kínálatában

Tudtad, hogy az országban csak a Horzéban kaphatóak a svéd Mountain Horse különlegesen puha, rendkívül tartós bőrből készült termékei? Tökéletes választás lehet, ha egy felsőbb kategóriás, de mégis egyszerű küllemű kantárt szeretnél lovadnak. Vess csak egy pillantást a cserélhető orrfékes Mountain Horse Luganora:

Mh lugano kantár
Mountain Horse Lugano kantár

És itt el is érkeztünk a lovasfelszerelésekhez, hogy Te se maradj ki a jóból! Ha egy divatos örökdarabot szeretnél a lovardában és a lovagláshoz viselni, válassz a Mountain Horse prémium bőrből készült cipői, chapsei és lovaglócsizmái közül:

MH cipőcsizma
Tovább a Mountain Horse prémium bőrből készült termékeihez

Szeretsz összeöltözni lovaddal? Maradjunk annyiban, hogy a Horzéban ez nem lesz nehéz! A lovas hétköznapi és versenyruházatban abszolút hódít a Spooks rendkívül elasztikus, légáteresztős és nem utolsó sorban eszméletlen csini cuccaival:

Spooks
Tovább a Spooks termékeire
Spooks sofia versenyzako
Spooks Sofia versenyzakó

A kobakok terén sem lehet egykönnyen dönteni, Casco és GPA modellek szemet gyönyörködtető változatosságban találhatóak meg az áruházban. A legbiztonságosabbat keresed? Nézz szét a GPA-k között:

Gpa
Tovább a GPA kobakokra

A versenyzők és hobbilovasok közt egyaránt népszerű német márkának, a Casconak is számos modellje közül választhatsz.

Casco spirit 3 kobak
Casco Spirit kobak

Tovább is fokozhatnánk az izgalmakat, de jobb, ha mindezt a saját szemeddel látod! Irány a Horze Lovasáruház, kövesd őket Instagramon és Facebookon, hogy ne maradj le a legújabb termékekről és játékokról!

Kapcsolódó cikkek
Kommentek