Ízületi-, ín- és szalagproblémák? Itt a megoldás!

Backontrack1200

Azzal bizonyára Te is egyetértesz, hogy lovad legértékesebb és egyben legsérülékenyebb részei a lábai. Ha már megvan a baj, legtöbbször hosszadalmas és rendkívül költséges kezelés következik, és a teljes gyógyulás közel sem garantált. Természetesen megfelelő bemelegítéssel és edzéssel lehet csökkenteni a rájuk leselkedő veszélyt, de a Horze egyéb alternatíváit is érdemes megismerned.

Mind a megelőzésben, mind pedig a gyógyulási folyamatok felgyorsításában kiemelt szerepet tulajdonítanak svéd gyártók egy innovatív terméksorozatnak. A Back on Track márka már világszerte sok helyen elérhető, viszont még mindig kevéssé ismert. Maradjunk annyiban, hogy a svédek tudnak egy s mást a melegítésről, s ezt tökéletesen alkalmazták is e speciális, Welltex anyag kialakítása során. Minden termékük alapja egy különleges, kerámia por töltettel rendelkező pamut/poliészter keverékű matéria, mely megtartja, illetve visszaveri lovad saját testhőjét, ezáltal kellemes melegben tartja a sérült ízületet, inakat, szalagokat. A Horze Lovasáruház online kínálatában a teljes Back on Track termékpaletta elérhető.

Back on Track istállófásli

Backon Track1
Back on Track istállófásli

Tépőzárakkal egyszerűen feltehető, melegítő hatásával serkenti a vérkeringést és megelőzi a lábak munka, illetve hosszabb állás miatti beszűrődését.

Back on Track lábvédő munkára

Backon Track2
Back on Track lábvédő munkára

A melegterápia köztudottan jó hatással van a sérült szalagokra, ízületekre, használd tehát a svéd márka kifejezetten ínvédő, vagy fásli helyett kifejlesztett darabját az edzések során is! Ne felejtsd el, a megfelelően bemelegített lónál sokkal kisebb esélye van a különböző sérülések kialakulásának, illetve a korai elhasználódásnak!

Back on Track lábtő- illetve csánkvédő

Backon Track3
Back on Track lábtő- illetve csánkvédő

A Welltex anyag puhán és kényelmesen öleli körbe a sérült, vagy érzékeny területet és felgyorsítja a gyulladásos folyamatok lezajlását, továbbá enyhíti a fájdalmat. Alkalmazd bátran megelőzésre a lábtövön és a csánkon is!

Back on Track munka- illetve istállótakaró

Backon Track4
Back on Track munka- illetve istállótakaró

A modern anyagtechnológiai eljárások és a kínai orvostudomány megoldásainak harmonikus és sikeres kombinációját most már a lótakarók terén is kiaknázhatod! Felhelyezhető terápiás célra, vagy akár egy megerőltető edzés után is a lovadon maradhat egész éjszaka.

A Back on Track terápiás termékeivel lovaknak, kutyáknak és gazdáiknak segít az aktívabb, fájdalomtól mentes és egészséges élet elérésében. A Back on Track termékek az évek múlásával sem használódnak el, ami a Welltex formula anyagba való beolvasztásának köszönhető, mely így hatékonyságát örökre megőrzi.

Legyen Neked is boldog és egészséges lovad a Back on Track termékeivel!

Kapcsolódó cikkek
Kommentek