A Fouganza top tavaszi újdonságai 2021-ben

Fouganza2021 tavasz og

Milyen új termékekkel készül a lovasoknak idén tavasszal a Fouganza? Mutatjuk a legjobbakat.

500 Jump biztonsági kengyel

Ennek a terméknek az áruházakba érkezésével a Fouganza csapatának egy régi álma vált valóra, saját márkájú biztonsági kengyelt ugyanis már évek óta szerettek volna fejleszteni. Ez most megvalósult, és az eddigi visszajelzések alapján ismét egy nagyon jó ár-érték arányú, minőségi termék került a polcokra. Francia munkalovasok a gyártást megelőző tesztek során nagyon pozitívan nyilatkoztak róla. Fémmagjának köszönhetően kellően nehéz, súlyelosztása éppen optimális, nem bántja a kengyelszíjat, könnyen kinyílik és gumírozott recés talprésze az összes új generációs talppal rendelkező Fouganza lovas lábbeli talprészével kompatibilis. Először csak feketében, de megfelelő érdeklődés esetén további két színben válik majd elérhetővé.

Fouganza2021 tavasz 5
500 Jump biztonsági kengyel - kattints és irány az áruház

Négyévszakos szilikonos leggings

A leggingsek térhódítása a Fouganzát is utolérte. Egyre népszerűbbek lettek a piacon az utóbbi időben, ezért úgy döntöttek, hogy a jól bevált nyári modellek mellé további termékekkel lepnek meg Titeket, melyek azonban már a négyévszakos családba fognak tartozni. Elsőként a sötétkék fullszilikonos modellel ismerkedhetsz meg, amely már elérhető a Decathlon áruházakban és online. Ezt követi majd ugyanennek a modellnek a halványlila változata várhatóan május környékén. Szabásuk kellően kiemeli az alakot, ugyanakkor elmondhatatlanul kényelmes darabok, melyeket hatalmas telefonzsebbel láttak el.

Fouganza2021 tavasz 3
Négyévszakos szilikonos leggings - kattints és irány az áruház

500-as női mellény rosegold cipzárral

A Fouganza mellényválasztéka ismét bővült, mert tudják, hogy a lovasok mennyire kedvelik ezeket a praktikus darabokat. Az új modell kellően vastag, belső zsebbel ellátott, a megfelelő helyeken rugalmas és maximálisan követi a lovas minden mozdulatát, ahol kell, ott pedig extra szellőzést biztosít. Kiválóan megfogja a szelet, ezáltal tökéletes hőérzetet biztosít a hűvös tavaszi reggeleken és estéken, amikor különösen könnyű megfázni. Nem utolsó sorban pedig megakad rajta a tekintet a karcsúsított szabásvonalnak és a rosegold cipzárnak köszönhetően. A fekete-rosegold mellett elérhető éjkék színben, és természetesen gyermek méretben is, melynek warm változata kimondottan népszerű.

Fouganza2021 tavasz 2
500-as női mellény rosegold cipzárral - kattints és irány az áruház

Új lábvédők

A lábvédő család idén több új termékkel is gazdagodik majd. Először is a már jól megszokott no turn pataharang fog cserélődni egy vélhetően sokkal kényelmesebb és praktikusabb új verzióra, majd ezt követi a saját márkás szőrmés változat is fekete és fehér színben. Ín- és bokavédőből idén újdonságként először szintén a szőrmés modell érkezik előbb barna, egy későbbi időpontban pedig fekete színben, majd pedig a már megszokott alap fekete nyitott modellnek egy felturbózott mesh változata, ami sokkal nagyobb kényelmet ígér. Emellett gondoltak a díjlovasokra is, számukra a szőrmés pataharanghoz megfelelő fekete és fehér szőrmés lábvédő is elérhető lesz ettől az évtől.

Fouganza2021 tavasz 1
Kattints és irány az áruház

Fougafly rovarriasztó

Rovarriasztó tekintetében is hiánypótló termékek érkeznek hamarosan, hiszen a már évek óta közkedvelt és bizonyított saját márkás lóápoló termékek mellé elkészültek a márka Fougafly névre keresztelt saját fejlesztésű rovarriasztói is. Amire számíthatsz: kellemes illat, praktikus kiszerelés, környezetbarát összetevők, kedvező ár és hatékony védelem, ahogy azt a többi lóápoló termékük esetében is megszokhattad.

Új nyeregalátétek

Idén debütálnak a Fouganza díjlovas választékának első termékei, háromféle színű új nyeregalátét már elérhető, természetesen mindegyikhez lesz majd színben passzoló fásli és fülvédő is. Az díjugratók számára pedig a 900 jump mesh nyeregalátétek biztosítanak tökéletes kényelmet az ugrások felett fekete és sötétkék színekben – a többi ugró termék érkezéséig.

Fouganza2021 tavasz 4
900 jump mesh nyeregalátétek - kattints és irány az áruház

Díjlovas 900-as nadrág

Telibőrös vagy teliszilikonos, díjlovaglásra alkalmas lovaglónadrágokat eddig is találtál a Fouganza kínálatában, azonban a klasszik, magasított derékrésszel ellátott, kimondottan erre a szakágra tervezett első modell csak most vált elérhetővé. Egyelőre háromféle színben fog érkezni Budaörsre, illetve online lehet majd rendelni. Kiválóan alkalmas a mindennapi használatra, legyen szó munkalovaglásról, vagy versenyen való részvételről. A minőség és az elegancia találkozása a meglepően visszafogott árral remélhetőleg Téged is elvarázsol majd.

Fouganza2021 tavasz 2
Díjlovas 900-as nadrág - kattints és irány az áruház

A termékek a Decathlon áruházakba folyamatosan érkeznek, és ezzel párhuzamosan kerülnek fel a webáruházba. Ha nem akarsz lemaradni a többi újdonságról sem, kövesd Te is a Fouganza - A lovas mindennapokért Facebook oldalt.

Írta: Vinnay Patrícia, Fouganza országos lovassport felelős

Kapcsolódó cikkek
Kommentek