Piros és bézs B//Vertigo csodák a Horze Lovasáruháznál

Horze Piros kiemelt

Egyedi fejlesztésű anyagokkal és rég várt színekkel robban a Horze B//Vertigo tavaszi/nyári kollekciója! Átgondolt, sportos elegancia, praktikus megoldások, a ló és lovas kényelme ötvözve a legmerészebb divatmotívumokkal – kizárólag a Horze Lovasáruházban és a webshopban.

A Vermont szett

A nyeregalátét a legújabb fejlesztésű légáteresztős technikai anyagból készült, igazi tavaszi-nyári darab, s mindeközben mégis vastag, speciális súlyeloszlató töltettel bélelt a lovad hátának megóvása érdekében. Kétféle csodálatos új színben vásárolhatod meg, természetesen díjlovas fazonban is!

Pi8mq E6 Q
B//Vertigo Vermont univerzális/ugró nyeregalátét

A szett elengedhetetlen kiegészítője a rendkívül jó szabású, horgolt Vermont fülvédő, mely a zavaró hangok kiszűrése mellett a rovarok ellen is tökéletes védelmet nyújt:

Horzetavasz
B//Vertigo Vermont fülvédő

Ha tetszik ez a finoman elegáns vonal, érdemes vetned egy pillantást a hozzá illő, extrán puhán bélelt kötőfékre is:

Bvertigo vermont kotofek
B//Vertigo Vermont kötőfék

Az imádnivaló B//Vertigo meggypiros szín és a közönségkedvenc hátkímélős nyeregalátét egy kollekció részeként – ez aztán a régen várt kombináció! Ez az összeállítás több szempontból is megdobogtatja a lovas szíveket.

A nyeregalátét eredetileg szezonális modellnek indult, de a nagy érdeklődés miatt minden félévben megújul a szivárvány legkülönbözőbb színeiben díjlovas és ugró fazonban is! Népszerűségét speciális, lyukacsos, duplarétegű anyagának köszönheti, mely a súlyt tökéletesen oszlatja el a ló hátán és emiatt plusz nyeregemelőre sincs szükség a használatakor. A lovasok pedig egyszerűen imádják a piros szinte minden árnyalatát, így valószínűleg ez a verzió is igen népszerű lesz:

Horzepiros 2
B//Vertigo BVX hátkímélős díjlovas nyeregalátét

Természetesen ebből az összeállításból sem maradhat ki a fülvédő, speciálisan bélelt hangtompítós, mindeközben mégis légáteresztős anyagból:

Horzepiros 3
B//Vertigo Raxus fülvédő

Az i-re a pontot a rendkívül puhán bélelt James kötőfék teszi fel, amely egy igazán kifinomult designt ötvöz a vadító meggypiros és az ezüstös kék árnyalataival.

Jameskötőfék
B//Vertigo James bélelt kötőfék

Ha szeretnéd ezúttal magadat is meglepni valamivel, ismerkedj meg a világ legkényelmesebb lovaglóleggingsével! Sehol semmilyen kényelmetlen varrás, hihetetlenül rugalmas, légáteresztős technikai anyagból készült, kétféle extravagáns színben rendelhető:

Beatrix
Beatrixleggings
B//Vertigo Beatrix szilikonos lovaglóleggings

Ha hosszas mérlegelés után sikerült kiválasztanod a kedvenc tavaszi B//Vertigo szettedet, ne felejts el feltölteni róla egy képet az Instagram oldaladra és megjelölni rajta a Horze Lovasáruházat (@horzehungary)!

H Orzepiros

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Fotók: Horze

Kapcsolódó cikkek
Kommentek