Nyári lovas divat trendek 2018-ban

Nyari Kiemelt

A pénztárcánk sír, a szemünk pedig ragyog de a lényeg: itt van az alibi a nagy bevásárlásra! Legyen bár szó lovaglónadrágról, nyeregalátétről vagy kobakról, mutatjuk az idei nyár lovas trendjeit.

Mint minden versenyszezon elején, most is érdemes szemügyre venned, hány új trend alakult ki a tavalyi évhez képest, egyúttal valószínűleg szomorúan konstatálod majd, hogy mi minden ment ki a divatból. Különösen izgalmas a téli pihenő után szétnézni a versenypályán, hogy ki mit szerzett be az idei szezonra. Ezért gyorsan leadjuk a drótot, hogy mik a kötelező darabok, amikkel te lehetsz a legmenőbb a lovardában!

A leggings nem csak az utcán hódít 

Tökéletes választás a nyári edzésekre ez a sportos, női lovaglóleggins speciális, rendkívüli légáteresztő képességgel bíró technikai anyagból. Térdszilikonnal a megfelelő tapadásért és vagány színekkel a feltűnő megjelenésért:

Horzeserenaleggings
Horze Serena térdszilikonos női lovaglóleggings

Praktikus megoldás leégés ellen

Sportosan elegáns unisex baseball sapka Equiline díszítő hímzéssel. Állítható méret, gyorsan száradó béléssel a megfelelő komfortérzetért a meleg nyári hónapok során. Párosítsd akár élénk, akár visszafogott színekkel, biztosan jól mutat minden összeállításhoz.

Equiline Logo Hat Cap Navy Blue
Equiline logózott baseball sapka

Tündöklés mindenek felett

Strasszos kobakot szeretnél elérhető áron? Akkor ezt a kobakot neked találták ki! Ez a trendi kobak hat különböző díszítéssel érhető el, így teljesen egyedi lehetsz a versenypályán. A tökéletes illeszkedés érdekében tarkónál a kívánt méretre állítható. A megfelelő szellőzés érdekében több szellőzőnyílás található mind az elülső, mind az oldalsó részen.

Horzesupremetritongalaxy
Horze Supreme Triton Galaxy Lovaglókobak

A nyergesbe is csempéssz egy kis csillogást

Valami igazán különlegesre vágysz? Szeretnéd kiemelni lovad szépségét? Akkor ez a kantár a tökéletes választás! A homlokszíj elegáns strasszkövekkel díszített, valamint a kövekhez illő színes bélés díszíti mind az orr- mind a homlok- és tarkószíjat is.

Horze Mette Kantar
Horze Mette Kantár

A virágminta az idei nyár slágere

Ezzel az egyedi kivitelezésű Eskadron nyeregalátéttel garantáltan minden szem rád fog szegeződni. Teljes felületén imádnivaló mintákkal nyomott. Tépőzárral biztonságosan rögzíthető a felrántószíjakhoz, bújtatóval a hevederhez. Lélegző, speciális anyagösszetétel. A magasított marrész garantálja lovad kényelmét. 

Esk Glossy Flower Saddlecloth Group
Eskadron Glossy nyeregalátét
Kommentek