Fókuszban a technika – Viseld könnyedén a kánikulát a nyeregben is!

Decathlon Nyar 3

Lovastáborba mész, és olyan izgatottan várod, hogy már aludni sem tudsz? Szeretnél egy vagány szettet, ami a nagy melegben is jó szolgálatot tesz? A Decathlon Fouganza megmutatja, mi mindenből választhatsz idén, ha a minőség mellett az ár sem utolsó szempont. Vidám színek, könnyű, légáteresztő anyagok, kifogástalan tapadás, száraz érzés a lovaglás elejétől a végéig. És még lovaddal is összeöltözhetsz.

A Fouganza arculatvátása során fontos szempont, hogy a haladó lovasok fokozatosan ugyanakkora hangsúlyt kapjanak a termékfejlesztések tekintetében, mint a kezdők, akik az elmúlt tíz évben elsőbbséget élveztek. Azonban a kezdőkről sem feledkeznek meg, nekik ugyanúgy jár a minőség és a minél jobb technikai tulajdonságokkal bíró termékek előállítása - persze minél olcsóbban, hogy minél több lovas engedhesse meg őket magának. Ezeket a szempontokat szem előtt tartva készült a Decathlon Fouganza nyári lovasruházati kollekciója is. 

Tekintsük át röviden azokat a nyári, direkt a kánikula idejére tervezett darabokat, melyekkel bátran belevetheted magadat akár egy lovastáborban való részvételbe, akár az otthoni mindennapos kánikulában való lovazásba.

Nyári lovasruházat gyerekeknek

A gyerekeknek 100-as és 500-as kategóriájú nadrágok állnak rendelkezésre hat vidám színben. 900-as termékek esetükben még nem készülnek. Minden nyári modell közös jellemzője, hogy átlagon felül jól szellőzik, a mozgás során keletkező izzadságot felületéről azonnal elpárologtatja, így végig száraz érzést biztosít, szemben a pamuttal, mely magába szívja azt. Ez a speciális, légiesen könnyű anyag mosást követően nagyjából egy-két óra alatt megszárad.

Felsőruházat tekintetében a gyerekeknél is két lehetőség van: ujjatlan és rövidujjú technikai lovas felső, utóbbi három színben. A Decathlon Fouganza kínálatában megtalálható a ruházat színéhez passzoló nyeregalátét, fülvédő, és kötőfék is. Így teljes harmóniával várhatjátok a lovastábort.

Készülj a Decathlonnal a nyári lovastáborra, hogy mindened meglegyen, amikor elérkezik a várva várt hét >>

Decathlon Nyar 4

Nyári lovasruházat hölgyeknek

A lovas hölgyek háromféle lovaglónadrág-modellből választhatnak a legmelegebb napokra, 100-as, 500-as, és 980-as (full szilikonos) termékek készültek, összesen 12 színben. A Decathlon Fouganza teliszilikonos lovaglónadrágja nagyon jó visszajelzéseket kap, és mindenki azon csodálkozik, hogy az átlagos piaci áraktól messze elmarad. Fehér változatát a versenyzők is gyakran használják.

Emellett a kollekció régi megbecsült tagja, mely BR700 néven fut, szintén sokszorosan bizonyított már. A nyári kollekció többi darabjának anyagához nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, szintén elérhető fehér színben és telibőrös változatban is (BR780).

Decathlon Nyar 1

A lovas férfiak sem maradnak ki

Őket is számos divatos és praktikus lovasruházati termékkel várja a Decathlon Fouganza: lovaglónadrágból a BR500, és a BR980 (full szilikonos) férfi változata, illetve  a jól ismert BR700, és telibőrös testvére, a BR780 szintén tökéletes nyárra. Ha feldobnád összeállításodat egy technikai pólóval is, idén szürke, és piros színből választhatsz.

Decathlon Nyar 2

Vinnay Panka, Decathlon termékképző ajánlásával

"Az a tapasztalatom, hogy a polcon nézegetve nem mindenki érzi úgy, hogy szívesen felvenne egy ilyen szintetikus anyagból készült nadrágot. Bevallom, hogy én is ezek közé a felhasználók közé tartoztam, magamnak valószínűleg nem vettem volna ilyet magamtól. Azonban termékképzőként tudnom kell a technikai tulajdonságokról a gyakorlati tapasztalataim alapján beszélni, ezért kapok tesztelésre elég sok terméket minden évben. Így próbáltam ki ezeket a nyári ruhadarabokat is, és az ellenérzésem a hőmérséklet emelkedésével arányosan csökkent. Ma már jó szívvel ajánlom én is, a full szilikonos nadrág pedig otthonra és versenyre is az új kedvencem lett."

Lovasruházat? A számok segítenek megtalálni az igazit!

A Decathlon Fouganza lovasruházati termékei között a könnyebb tájékozódást számozás segíti:

  • 100-as termékcsoport – teljesen kezdőknek: kényelmes, biztonságos termékek kedvező áron, alkalmi, illetve heti egy-két használatra
  • 500-as termékcsoport – középhaladóknak: heti 3-4 alkalmas használatra készülnek. A tartósság itt már sokkal fontosabb szempont, mint a kezdők esetében. Az árak magasabbak, az ár-érték arány azonban nem változik. 
  • 900-as termékcsoport – haladóknak: mindennapos használatra

A cikk megjelenését a Decathlon Fouganza támogatta.

Kommentek