Technikai lovas ruházat a kánikula idejére – fókuszban a gyerekek

Fouganza gyerek nyar og

Lovastáborba készülsz, vagy gyermeked várja izgatottan, hogy mehessen? Készülj fel a kánikulára időben! Évről évre egyre elviselhetetlenebbek a nyár legmelegebb időszakai. Idén már június első felében is többször harminc fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála, a hónap közepe pedig igazi kánikulát hozott. Ez megterheli a lovakat és a lovasokat egyaránt. Ebben a cikkben olyan ruházati termékeket ismerhetsz meg, melyekkel lényegesen elviselhetőbbek az extrém meleg napok.

A kánikula rákényszerít bennünket, hogy alkalmazkodjunk hozzá az élet minden területén. Néhány éve megjelentek a piacon az úgynevezett technikai anyagból készült, lélegző, könnyű, és gyorsan száradó ruházati termékek, melyek azóta évről évre egyre népszerűbbek, és már kora tavasszal elkezdik keresni őket a vásárlók. Az ilyen ruházat viselésével a hőérzet lényegesen csökkenthető, és a lovon, vagy lovak körül töltött idő jóval kellemesebbé válik általuk. Lovaglás közben végig száraz érzetet biztosítanak izzadság-elvezető tulajdonságuknak köszönhetően, hiszen a keletkező nedvességet felületükön szétterítve szinte azzal egyidejűleg el is párologtatják. A legtöbb sportban, melyet a kánikula idején is szabadtéren űznek, szintén gyakran használják ezeket a termékeket, így természetesen a Fouganza kínálatából sem maradhattak ki.

Fouganza gyerek nyar2019 5
Tovább a Fouganza nyári gyermek lovasruházati kínálatára

Ezúttal ismerd meg közelebbről a gyerekeknek készült nyári technikai lovasruházatot:

Válaszd a technikait!

A gyerek ruházat mindig kicsit színesebb, mint a felnőtteké, nincs ez másként idén sem. Vidám színű szetteket válogathatsz össze, melyeket természetesen színben passzoló lófelszerelésekkel is kiegészíthetsz: nyeregalátétekkel, fülvédőkkel, kötőfékekkel, és az idei új színes lábvédőkkel könnyen megteremtheted a ló és lovas közti színharmóniát.

A Fouganza lovaglónadrágok extra vékony, mesh betétes, valamint csúszásmentes térdfolttal ellátott kivitelben is elérhetők hét színben, felsőruházat tekintetében pedig a háromféle színű nyári póló mellé egy ujjatlan modell is bekerült a választékba. Fontos tudni, hogy minden Fouganza gyermek ruházat uniszex, így szabadon variálhatóak a modellek.

Természetesen a hagyományos pamutból készült termékek is megmaradtak a választékban, a polcokon, és online továbbra is megtalálod őket.

Fouganza gyerek nyar2019 3
Tovább a Fouganza nyári gyermek lovasruházati kínálatára

A Fouganza termékeket idén négy lovastábor résztvevői tesztelik

A Fouganza a tavaszi időszakban hirdetett pályázatot, melyre számos lovarda jelentkezett. Ezek közül kiválasztottak régiónként egyet, így összesen négy lovastábor kapta meg a lehetőséget, hogy résztvevői egy-egy turnus ideje alatt számos Fouganza terméket tesztelhessenek napi többszöri alkalommal. Ha Te is szeretnéd a Fouganza termékeit ingyenesen kipróbálni, ezekben a táborokban Te is megteheted. Ha pedig idén már minden hely betelt, akkor se csüggedj, mert a Fouganza jövőre is meghirdeti ezt a lehetőséget, hogy a jövőben is olyan termékek készülhessenek, amelyek leginkább megfelelnek a lovasok igényeinek.

Fouganza gyerek nyar2019 4
Tovább a Fouganza nyári gyermek lovasruházati kínálatára

Erre figyelj egész nyáron, ha a szabadban tartózkodsz

  • Nem lehet eléggé hangsúlyozni azt, hogy mennyire fontos a megnövekedett folyadékbevitel, amiről könnyű elfeledkezni. Ennek azonban kánikula idején könnyen lehet rosszullét a következménye. Rendkívül fontos a naptej használata, a fejeden jó, ha mindig van sapka, kalap, vagy kendő, hiszen a napszúrás is igen gyakori manapság.
  • Ne feledkezz meg a megfelelő rovarvédelemről sem.
  • Lehetőleg kerüld a déli órákban még a tűző napon való tartózkodást is, nemhogy a fizikai megterheléssel járó tevékenységeket.
Fouganza gyerek nyar2019 2
Tovább a Fouganza nyári gyermek lovasruházati kínálatára

Vigyázzatok magatokra, kellemes lovastáborozást kíván a Fouganza csapata!

Fouganza Új Logo

A cikk megjelenését a Decathlon Fouganza támogatta.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek