Indulnak a szabadtéri versenyek! – Kezdd a Fouganzával a szezont!

Decathlon Versenyszezon1200

Zajlanak az első szabadtéri versenyek, megkezdődött az idei szezon. A rajtengedélyre felkészítő kisebb számokkal kibővült a lehetőségek száma azoknak, akik szeretnének korábban bekapcsolódni a hivatalos versenyzésbe, fiatal lovuk van, vagy hobbijuknak magasabb színvonalú rendezvényeken szeretnének hódolni. Lássuk, mit tartogat számukra a Fouganza kínálata!

Vinnay Patrícia országos díjugratás sportágfelelős írása:

„A Szabadidőlovas Szakág megalakulásával immár hivatalos keretek között mérethetik meg magukat a szabadidőlovasok, egyre több verseny keretében, ezzel pedig nagy számú lovas került be újonnan a rendszerbe. Szeretnénk, ha közülük minél többen találnák meg a mi kínálatunkban a versenyzéshez szükséges ló- és lovasfelszereléseket. Kiváló ár-érték arányú, egyre dekoratívabb termékeinkkel szeretnénk nem csak a lovaglás, de a versenyzés örömét is elérhetővé tenni a lehető legtöbb lovas számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy évek óta a Póni Klub Országos Bajnokságának fő támogatói lehetünk, és hogy az ő berkeikben versenyző lovasok nagy része választja magának és lovának a Fouganzát. Szeretik, és meg vannak vele elégedve. Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy felnőve is velünk maradjanak.

Összeválogattuk azokat a termékeket, melyeket jó szívvel ajánlunk akár versenyre, akár a felkészüléshez:

Az új 560-as bőr bebújós lovaglócipő

Kényelmesebb, ergonomikusabb, elegánsabb, és tartósabb az elődjénél. Talpa teljesen körbevarrott, így biztosan nem válik le. Belül vékony kényelmi párnázat emeli a komfortérzetet

Decathlon2019 2Kampany 5
Az új 560-as bőr bebújós lovaglócipő

Az új 960-as bőr lovaglókesztyű

Jelenleg a kínálatunk legstrapabíróbb darabja. Tenyérrésze és megerősítései minőségi kecskebőrből készülnek, kézfeje pedig kiválóan szellőző és könnyű mesh szövetből, ezért még a legmelegebb nyári napokra is kényelmes viselet. Férfi változatban is kapható.

Comp 100 gyerek versenyzakó

Szolidan elegáns megjelenés, két irányban rugalmas anyag, kényelem és könnyű kezelhetőség verhetetlen áron. Egyrétegű anyag, ezért nyáron is kényelmes viselet. Minden kezdő lovasnak jó szívvel ajánljuk ezt a csinos és divatos zakót. Patentjai segítségével három másodperc alatt felveheted az eredményhirdetésre is.

Decathlon2019 2Kampany 3
Comp 100 gyerek versenyzakó

Romeo bőr hasvédős heveder

Minőségi, belül puha bőr, esztétikus megjelenés, és szolid díszvarrás. Fekete és barna színben elérhető.

Decathlon2019 2Kampany 2
Romeo bőr hasvédős heveder

Szállítókamásli

Ezt a termékünket sok lovas dicséri. Erős tépőzára révén biztosan a helyén marad. Vastag, belül puha, kívül megerősített anyaga egyszerre biztosít kényelmet, és megfelelő védelmet a ló lábának.

580-as lakkos díszítésű kantár

A széria legújabb darabja a tavaly debütáló és azóta is igen népszerű varrott és strasszos modellek mellett. Belül puha bőr, anatómiai kialakítású fülkerülős tarkószíj, karabíneres torokszíj, egyszerűen és nyom nélkül eltávolítható segédorrszíj. Mindhárom modell fekete és barna színben, valamint póni méretben is elérhető. Népszerű termék, amiről nagyon jó visszajelzéseket kaptunk.

Decathlon2019 2Kampany 1
580-as lakkos díszítésű kantár

Lóápolási termékeink újra a polcokon!

Bizony, régi kedvenceiteket végre újra megtaláljátok nálunk. Újra kaphatóak a szőr-és sörényápoló készítményeink, lósamponok és sörényfények, valamint a pataápoló termékeink, melyeket szintén nagyon hiányoltatok.

Ha neked is tetszenek az új kollekciónk termékei, lapozz bele tavasz-nyári online katalógusunkba is, és készülj velünk a legmelegebb nyári napokra!

Dec 600X350 Lovas Fix
Lapozz bele a tavaszi-nyári online katalógusba!

Találkozzunk a versenyeken!

Kapcsolódó cikkek
Kommentek