Népszerű márkák a Horzénál

Horze markak og

Mozgalmas tavasz elé néznek a Horze Lovasáruházba látogató vásárlók. A legkeresettebb márkákkal, szakmailag hozzáértő, kedves kiszolgálással, hatalmas, mutatós, teljesen felújított helyen várják a lovasokat budapesti üzletükben.

Le Mieux

A prémium kategóriás, speciális anyagból készült nyeregalátéteiről híres brand már a Horze polcain is megtalálható! Egyedi, minden irányból szellőző, remek súlyeloszlatást biztosító darabjai varázslatos színekben, szettben is elérhetőek!

Lemieux
Kattints a képre és nézd meg a Le Mieux termékeket

Kask

A világ legbiztonságosabb kobakjai közé sorolt Kask márka rendkívül divatos, csodaszép modelljeit is megvásárolhatod náluk. Elegancia, kényelem, tökéletes illeszkedés és magasfokú biztonság jellemzi ezeket az egyedi darabokat.

Kask
Tovább a Kask kobakokra

FreeJump

Prémium minőségű biztonsági kengyeleivel vált közismertté és azóta is tartja népszerűségét a FreeJump, melynek termékei szintén elérhetőek a Horze Lovasáruház kínálatában. Szeretnél a márkától esetleg egy nyeregalátét és fülvédő szettet is? Azokból is felkészültek ám!

Freejump soft up pro
Tovább a Freejump termékekre

Acavallo

Minőségi, anatómiai kialakítású valódi bőr termékeivel, kengyeleivel és nyeregemelőivel az egyik legtöbbet keresett brand, mely széles termékpalettával képviselteti magát a a Horze polcain.

Spooks

Nem kell külön bemutatni a ló- és lovasfelszerelések színes és divatos választékát gyártó német márkát. Évek óta az egyik vezető a népszerűségi indexben.

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Fotó: Horze

Kapcsolódó cikkek
Kommentek