Újdonság a Fouganzától: bélelt téli lovas lábbelik

Belelt Teli Labbelik Decathlon Kiemelt Kep2

Sajnos egyre közelebb kerülünk ahhoz a naphoz, amikor muszáj lesz kimondani: vége van a nyárnak. Ez nem a legjobb hír azoknak, akiknek a meleg évszak a komfortzónájuk, azonban a Fouganza idén is készült újdonságokkal, amelyek segíthetnek átvészelni a hideg, sötét és lábujjfagyasztó hónapokat.

Végre megérkeztek a Fouganza bélelt lovaglócipők és lovaglócsizmák a Decathlon kínálatába. A sportáruház lovas csapata is nagyon várta már ezeket a vadiúj bélelt lábbeliket, hiszen ezek a termékek idén először kerültek fel a hazai áruházak polcaira. A Decathlon csapata szívből reméli, hogy a termékek tetszeni fognak azoknak a lovasoknak, akik eddig annyira hiányolták a bélelt lábbeliket az áruházak kínálatából, és jó érzéssel viselik majd őket.

Íme a Fouganza téli lábbelicsalád:

Bélelt bebújós gyerek lovaglócipő

Ez a classic modell téliesített változata puha béléssel. Szintetikus anyag, nem igényel ápolást. 30-35-ös méretben elérhető.

Belelt Bebujos Gyerek Lovaglocipo
Bélelt bebújós gyerek lovaglócipő

Bélelt bebújós felnőtt lovaglócipő

Némileg különbözik a classic korábbi modelljétől: a cipőt a gyártás során teljesen körbevarrták, valamint injektáló eljáráson is átesett, hogy még strapabíróbb legyen. 36-42 méretekben elérhető, de a teljes méretsor kaptafái megvannak, amennyiben kellő igény lesz rá, a polcokra kerülhetnek majd a nagyobb méretek is.

Belelt Bebujos Felnott Lovaglocipo
Bélelt bebújós felnőtt lovaglócipő

Bélelt fűzős felnőtt lovaglócipő

A Paddock modell alapján készült, hátul cipzárral, az előbbihez hasonlóan körbevarrva, valamint injektált eljárással kombinálva. Szintén szintetikus alapanyagból készült, hasonlóan a Fouganza többi bélelt modelljéhez.

Belelt Fuzos Felnott Lovaglocipo
Bélelt fűzős felnőtt lovaglócipő

Felnőtt bélelt lovaglócsizma

Az 500-as szintetikus modell bélelt változata, oldalt cipzárral, széles gumis betoldással. Méretezésük is teljesen egyezik, 36-42 méretben elérhető, és minden lábmérethez tartozik egy XS/S, valamint egy M/L vádlikerület.

Felnott Belelt Lovaglocsizma
Felnőtt bélelt lovaglócsizma

A közkedvelt neoprén csizma

Évek óta bevált modell, sokan szeretik. A neoprén anyag nagyon jó hőtartó tulajdonságokkal rendelkezik, a csizma tényleg meleg, szép és praktikus. Nem látszik bumfordinak az orra, de azért gyerek kengyelekhez nem ajánlott.

Sans Marque
A jól ismert neoprén csizma

Íme egy új modell a Kerbl-től

Akik nem szeretik a neoprént, vagy a hagyományos orkánszerű anyagot részesítik előnyben, azok kedvéért érkezett idén ez a másik meleg csizma. A korábbi vastagabb, bumfordi orrú modellt váltotta fel, sokkal finomabb, letisztultabb, - és legalább ugyanolyan meleg is.

A Sans Marque és a Kerbl téli csizmák alsó része teljesen megegyezik.

Kerbl Csizma
Íme egy új modell a Kerbl-től

Kipwarm bélelt lovaglónadrág a hideg napokra

A bélelt lábbelik a Kipwarm nadrággal tökéletes hőérzetet adnak hidegben.

Kipwarm Nadrag
Bélelt lovaglócsizma Kipwarm lovaglónadrággal

Egy kis érdekesség a végére: a "tökéletes" lábformáról

A Decathlontól azt is megtudtuk, hogy nagyon sokat foglalkoztak a "tökéletes" lábforma feltérképezésével, hogy cipőikkel és csizmáikkal a lehető legtöbb felhasználónak kedvezzenek. Több ezer ember lábáról vettek pontos méreteket, és megvizsgálták őket különböző műszerek segítségével. A Decathlon mérnökei bíznak benne, hogy az a lábforma, amely alapján az új modellek készülnek, sok pozitív visszajelzést fog kapni. Terveik szerint legközelebb a Fouganza lábbelik bőr modelljeinek téliesített változatai kerülnek majd a polcokra.

A cikk megjelenését a Decathlon Fouganza támogatta.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek