Nyerj Fouganza lovaglócipőt lábszárvédővel!

Fouganza Lovaglocipo Hopilet800

Szívesen viselnél egy pár új Fouganza lovaglócipőt lábszárvédővel fekete vagy barna színben? Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolnod három egyszerű kérdésre és drukkolni, hogy Neked kedvezzen a szerencse.

A Fouganzát lovasok fejlesztik lovasoknak, épp ezért fontos nekik a véleményed. Töltsd ki a lenti űrlapot és segítsd tapasztalataiddal a Fouganza termékfejlesztőit. Nekünk azt is elárulták, hogy örömmel fogadják a hosszabb véleményeket is.

Köszönetképpen pedig a kitöltők között kisorsolunk egy pár Fouganza 560-as bőr lovaglócipőt és Fouganza 560-as bőr lábszárvédőt, melyek méretét és színét a szerencsés nyertes választhatja ki.

A szerencsés nyertes:

Nagy Klaudia

A "Nyerj Fouganza lovaglócipőt lábszárvédővel" nyereményjáték hivatalos játék- és adatvédelmi szabályzata

1. A játék neve és rövid leírása

"Nyerj Fouganza lovaglócipőt lábszárvédővel" nyereményjáték: töltsd ki űrlapunkat 2019. április 23. 12:00 és 2019. május 1. 23:00 között, add meg az e-mail címed, amin értesíthetünk - és nyerj!

2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Riderline Magazin kiadója, a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (Cg.: 01-09-172519, Asz.: 24330813-2-42, Szh: 1087 Budapest, Kerepesi út 7., NAIH Engedély: NAIH-82878/2015.), továbbiakban Szervező.

3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei

A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személyek (továbbiakban Játékos) vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt kitöltik űrlapunkat és válaszolnak valamennyi kötelezőnek megjelölt kérdésünkre. A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói.

4. A játék menete

Ha a Játékos kitölti a "Nyerj Fouganza lovaglócipőt lábszárvédővel" c. kérdőívünket, akkor sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a Fouganza 560-as bőr lovaglócipőt és a Fouganza 560-as bőr lábszárvédőt az általa perferált színben (fekete / barna) a Fouganza felajánlásában.

A kérdőívet minden Játékos csak egy alkalommal töltheti ki. A kérdőív többszöri kitöltése nem növeli a Játékos nyerési esélyeit. Egy nyertest sorsolunk.

5. A játék időtartama

A játék 2019. április 23. 12:00 órától 2019. május 1. 23:00 óráig tart.

6. Nyeremények

A nyertes Fouganza 560-as bőr lovaglócipőt és a Fouganza 560-as bőr lábszárvédőt nyer az általa perferált színben (fekete / barna) a Fouganza felajánlásában.

A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli.

7. A sorsolás időpontja

A sorsolást a Szervező végzi. A sorsolás helyszíne a Szervező székhelye. A nyertes kisorsolására 2019. május 2-án 12:00 órakor kerül sor.

8. A nyeremények átadása, átvétele

A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal. A nyeremények készpénzre nem válthatóak, másra át nem ruházhatóak. Egy Játékos csak egy alkalommal egy nyereményt nyerhet.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertes Játékos a nyeremény átvételéről a "Nyerj Fouganza lovaglócipőt lábszárvédővel" c. űrlapon megadott e-mail címére kiküldött e-mailben kap tájékoztatást a sorsolás napján vagy a sorsolást követő első munkanapon. Amennyiben a Játékos az értesítés kiküldését követő 3 munkanapon belül az értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki.

A nyertes nyereményét az általa megjelölt magyarországi Decathlon áruházban veheti át.

A Szervező kizárhatja a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

9. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Riderline Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi.

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését az info@riderline.hu címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

10. Kizárás a játékból

A Szervező jogosult kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével (pl. a kérdőívet többszörösen kitöltve, hamis e-mail címeket megadva) próbál részt venni. A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező fenntartja a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek