A Horze új áruházában jártunk

Horze ujaruhaz 11

Ez a hónap az újdonságoké a Horze életében! Március 16-tól már Budapest XV. kerületében, a Külső Fóti út 14. szám alatt várják a vásárlóikat, jobb megközelíthetőséggel, felújított, nagyobb alapterületű épületben, hatalmas termékválasztékkal és tágas parkolóval.

Az új helyen több, mint 800 négyzetméteren, kényelmes kávézó és játszósarokkal, külön lovasruházati, lófelszerelési, valamint külső- és belsőleges ápolószeres, takarmányos részleggel fogadják a lovaglás szerelmeseit.

Horze ujaruhaz 7

Feltűnően megnövelt és kibővített kínálattal szembesülhet a sorok között lépkedő, új márkák tűnnek ki a megszokott termékek közül.

Választékban nem lesz hiány, a felsőruházatot a legdivatosabb tavaszi Horze, B Vertigo és Spooks modellek színesítik.

A tökéletes versenyöltözetet keresed? Válogass a prémium minőségű, maximálisan rugalmas, légáteresztő anyagok között, a lehető legkényelmesebb kivitelezésben.

Horze ujaruhaz 5

Lecserélnéd a kobakodat? Ennyit egy helyen még biztosan nem láttál! Széles kínálatban és sokféle fazonban sorakoznak fel, a letisztult, egyszerű dizájntól egészen az extrán feltűnő, csillogó darabokig.

Horze ujaruhaz 1

Jó lenne megtalálni az ideális lovaglócsizmát? Nem kell tovább várnod, a Horze erre a területre is kiemelt figyelmet fordít. Új modellekre tehetsz szert, többféle színben és árkategóriában.

Nem szeretnél lemaradni a legvékonyabb tavaszi/nyári lovaglóleggingsekről? Érdemes már most beszerezned a kedvencedet, hiszen ezek az egyik leggyorsabban fogyó szezonális termékek!

Egy finom kávé elfogyasztása után a lófelszerelések világába is bevetheted magad, kezdve rögtön a nyeregalátétek színkavalkádjával és a prémium, FEI által elfogadott lábvédőkkel.

Horze ujaruhaz 3

A kantárok és hevederek felhozatalára sem lehet panasz, anatómiailag formált kialakítású, nagyon puha, valódi bőrből készült darabok széles választékával várnak téged a Horze lovas paradicsomában.

Horze ujaruhaz 6

Az angol részleg után western, galopp és ügető sorokkal is találkozhatsz, vagy megtekintheted a bőség zavarában úszó táplálékkiegészítő és ápolószeres részlegüket is.

Horze ujaruhaz 2

Így a cikk végére érve még egy -10%-os kuponnal is megajándékoznak, amelyet az új áruházukban történő személyes vásárlás esetén használhatsz fel, felmutatva a pénztárnál:

Horze ujaruhaz kupon

Ha végigjártál mindent és még maradt egy kis energiád, látogass el a Facebook és Instagram oldalunkra, ahol elsőként értesülhetsz a legfrissebb Horze hírekről, nyereményjátékokról.

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Fotó: Horze

Kapcsolódó cikk
Kommentek