Téli leárazás a Horze Lovasáruházban

TÉLI KIÁRUSÍTÁS A HORZE LOVASÁRUHÁZBAN 7

A január minden idők legnagyobb szezonális kiárusítását hozta el a Horze történetében. Az akcióhullám a készlet erejéig érvényes és lónak, lovasnak való téli felszerelésekre egyaránt vonatkozik. Kiemeltük a legnépszerűbb, leggyorsabban fogyó darabjait!

Takarók

Horze Avalanche télitakaró »

Az örök NO1, a közkedvelt, prémium minőségű, vízálló, mégis jól szellőző, 300 grammos vastagságú, félnyakas, 1200 denes szakadásmentes anyagból készült, egyedi színekben is elérhető modell lett az év eleji leárazás legkedveltebbje.

Finntack Alaska télitakaró »

A versenyben szorosan következik utána a Finntack idei újdonsága, mely szintén vízálló és bélelt, anatómiailag formált fazonnal.

Horze Avalanche polárbéléses esőtakaró »

Az átmeneti időszakban, illetve nyíratlan lovakra a hidegebb hónapokban is jól jöhet egy vékonyabb, de szintén esőálló, kényelmes, jól szellőző takaró. Keresd sokféle színben és méretben.

FT Alaska 7

Nadrágok

Horze Adeline téli lovaglónadrág »

Melegen bélelt, vízlepergetős, teljes ülőfelületén szilikonos modell, mely ebben a kategóriában évek óta töretlen népszerűségnek örvend.

Horze GP thermo lovaglónadrág »

A Horze egyik legrégebbi téli nadrágja, mely minden évben egy kis fazonírozáson esett át. Hihetetlenül kényelmes, speciális softshell anyagból készült, szilikonos ülőfelülettel.

B//Vertigo Justine thermo lovaglónadrág »

Egyedi tervezés, prémium minőség, vízállóság, rendkívüli rugalmasság és szellőzés jellemzi ezt az imádnivaló B//Vertigo darabot.

FT Alaska 14

Cipők, csizmák

Mountain Horse Active téli lovaglócsizma »

Vízálló bőrből készült, vastagon és teljesen bélelt, lovagláshoz és a ló körüli munkákhoz egyaránt jól használható thermocsizma többféle vádlimérettel.

Horze Camden téli bőr lovaglócipő »

Valódi bárányszőrmés béleléssel, kényelmes, meleg, vastagított talprésszel rendelkező klasszikus modell.

Horze Stockholm bélelt bőr lovaglócipő »

Keskeny orrészű, fűzős, valódi, rendkívül puha bőrből, szintetikus béléssel készült női lovaglócipő.

FT Alaska 15

A teljes leárazást itt tudod megnézni >>

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház

Kapcsolódó cikkek
Kommentek