Lovagolj ősszel és télen is, hiszen jólesik!

Fouganza 2023osz og

A hideg, csípős reggelek és esték már a sarkunkban vannak, azonban aggodalomra semmi ok – a hűvösebb időjárás sem tántoríthatja el a lovagolni vágyókat, hiszen a Fouganza számos újdonsággal készül az őszi-téli szezonra, mind a lovasoknak, mind lovainknak. Nézzünk is meg ezek közül párat!

Női 900-as lovas pulóver

A lovasoknak a hideg idő sem akadály a Fouganza új pulóverével! Az egyik fő vezérszín az év második felében az olajzöld a ló- és lovasfelszereléseknél egyaránt, így ez a pulóver is olajzöld köntöst öltött magára. Bolyhozott, puha anyagának köszönhetően nagyon kényelmes és meleg viselet a legcsípősebb időkben is. Hosszú cipzárhúzóját akár kesztyűben is könnyedén tudod használni. Két zsebbel rendelkezik: nagy kenguru zsebében kezeidet tudod melegíteni, cipzáras zsebében pedig az értékeidet tudhatod biztonságban lovaglás során.

Női pulcsi 900
Női 900-as lovas pulóver

Gyerek 500-as lovaglómellény

A gyermek lovasruházat választékában az őszi-téli szezon során csak színekben lesz megújulás. Az idei választék két másik vezérszíne, a sötétkék és a karamell itt is megjelenik. A Gyerek 500-as lovaglómellény tökéletesen alkalmas a ló körüli teendőkre és lovaglás során is a legkisebb lovasok hű társa lehet.

Gyerek 500 lovaglómellény
Gyerek 500-as lovaglómellény

Lótakaró - COMBO system

A Fouganza idei talán legnagyobb újítását a lótakarók termékcsaládja hozta. Az új COMBO system egy kombinálható rendszer. A termékcsalád tartalmaz egy vízhatlan külső takaró mellett különböző vastagságú és töltöttségű istállótakarókat, amelyek mind kompatibilisek a külső takaróval. Így ha ezeket választod, nincs olyan időjárási körülmény, amelyre ne lennél felkészülve . A takarók külön-külön vásárolhatók meg, a Decathlon honlapon a COMBO elnevezés mutatja, hogy összeillenek.

Ezen takarók sajátossága még a különleges keresztpánt a szügynél, amelyet a piacon a Fouganza szabadalmaztatott először.

COMBO ISTÁLLÓ TAKARÓ 50
Lótakaró - COMBO system
COMBO KÜLTÉRI HÉJTAKARÓ
Lótakaró - COMBO system
Combo system
Lótakaró - COMBO system

Futószárazó heveder

Újragondolta a márka a futószárazó hevederét is. Az új termék már rendelkezik két oldalt kipárnázott résszel, teljesen szabaddá téve a ló gerincét, ezáltal sokkal elengedettebb munkát enged a ló számára.

Futoszarazo heveder nagylo es poni
Futószárazó heveder

Új SIDE PULL - zabla nélküli kantár

Kantártervező mester tervezte meg a Fouganza új, zabla nélküli kantárját. Kialakításánál figyelembe a ló kényelme és jóléte volt a fő szempont, ami egyik fontos vezérfonala a márka idei stratégiájának is. Anatómiai kialakítású tarkószíja és bélelt állszíja kényelmes viseletté teszi a ló számára.

Kantar zabla nelkul nagylo es poni meretben
Új SIDE PULL - zabla nélküli kantár

Új 100-as nyereg

A korábbi, Synthia névre hallgató univerzális szintetikus nyereg helyett új, elérhető árú és cserélhető marvasú univerzális nyerget álmodott meg a márka, amely teljes mértékben igazodik a ló anatómiájához. Az új SADDLE 100 nyereg 17,5-es és 16-os ülőfelülettel kapható, három különböző méretű marvas jár hozzá.

Saddle 100
Új 100-as nyereg
Kapcsolódó cikkek
Kommentek