Lovardafelújítás és lótartáshoz szükséges épületek profi szinten

Steel Kiemelt V3

A Steel Profession Kft. az elmúlt években több hazai lovarda nagyszabású felújításával járult hozzá a lovassportok magyarországi fejlődéséhez. Emellett a cég lovardatechnikában profi csapata a lótartáshoz szükséges különféle épületek gyártásával sok évre visszatekintő nemzetközi kapcsolatait is sikeresen megerősítette. A következőkben te is megismerheted a Steel Profession néhány emlékezetes projektjét és legnépszerűbb termékeit.

Generalkivitelezes
Fedeles lovarda generálkivitelezése a Hof Kasselman lovasbirtokon (Hagen a.T.W., Németország)

A Nemzeti Lovarda felújítása

A Steel Profession Kft. közreműködött a Nemzeti Lovarda felújítási munkálataiban, mind az acélszerkezetes épületelemek gyártásában, mind a lovaspályák kiépítése terén. Egy új lójártató-futószárazó karám is megépült a sportlovak hatékonyabb edzése érdekében. A 2018 augusztusában megrendezett nagyszabású CSIO 5* versenysorozatra már új pompájában, funkcionalitásában minden igényt kielégítve mutatkozhatott be a Tattersall a nemzetközi lovasok és a publikum előtt.

Nemzeti Lovarda Mozaik
Fedeles lovarda, lovaspályák és jártatógép a Nemzeti Lovardában

Megszépült a Ludovika

Hatalmas örömére szolgált a Steel Profession csapatának, hogy részt vehetett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lovas campusán végzett felújítási munkálatokban. Az itteni lovaspályák több ezer négyzetméternyi felületét nemzetközi színvonalúra fejlesztették, illetve új lóbokszokat is építettek.

Ludovika 1200
A Ludovika megszépült lovasbázisa

Dongacsarnokok Paul Schockemöhle ménesében

A Steel Profession megemelt darabszámban gyártja egyedi fejlesztésű dongacsarnokait régi, nagy becsben álló németországi partnerük, Paul Schockemöhle számára. Ezek az épületek tökéletes védelmet nyújtanak a ménes ridegtartásban élő lovainak. Mivel a lóállomány folyamatosan növekszik, a birtokon immár 200-nál is több Steel Profession gyártmányú dongacsarnok áll. Ily módon mintegy 30.000 négyzetméternyi területet került lefedésre a lótenyésztő birtok legelőin.

Dongacsarnok 1200
Dongacsarnokok Paul Schockemöhle németországi ménesében

Steel Master, a profi borona

Ugyancsak a Steel Profession mérnökcsapatának köszönhető egyedi fejlesztés a Steel Master talajmegmunkáló berendezés, melyet óriási siker övez a megrendelők körében. A termék sorozatgyártása töretlenül folytatódik ebben az évben is.

Borona 1200
A népszerű Steel Master talajmegmunkáló berendezés

Professzionális istállófelszerelések

A fent említett fejlesztő munkálatok mellett a Steel Profession csapata továbbra is vállal kisebb gyártó munkálatokat is, mint például lovasbokszok és acél etetővályúk gyártása, vagy a lovardai kapuk és ajtók, ablakok elkészítése.

Bokszok 1200
A Steel Profession kínálatában minden megtalálható, ami a lovarda- és istállóépítéssel vagy a lovaspályákkal kapcsolatos

Termékek, amik lovas szemmel készülnek

A lovassportok szeretete és a Steel Profession Kft. ügyvezetőjének lovas múltja arra ösztönzi a cég teljes csapatát, hogy mindig magas minőségben és nem utolsó sorban "lovas szemmel nézve" alakítsák ki termékeiket. Fontos, hogy ezek a termékek a lovak számára minél kevesebb sérülési lehetőséget hordozzanak magukban, funkcionalitásukat tekintve pedig igazodjanak az állatok tulajdonságaihoz.

A Steel Profession csapata nem feledkezik meg arról sem, hogy a lótartásban dolgozók szintén praktikus, nagy igénybevételnek kitett és persze esztétikus termékeket szeretnének lovardáikban viszontlátni. A Steel Profession mindig igyekszik valamennyi termékével megfelelni a nemzetközi trendeknek. A Steel Profession termékei mindig innovatívak, magas minőségűek és sokszínűek. E három fogalom égisze alatt a Steel Profession csapata szívesen fogad további megtisztelő megkereséseket a leendő megrendelőktől:

Tekintsd meg a Steel Profession referenciáit képekben:

Kommentek