Nem mindennapi kényeztetés: wellness póniknak

Ponyspa

Fodrász, lávaköves masszázs, manikűr, pedikűr, arcpakolás, uborka a szemre, majd végül ejtőzés a pezsgőfürdőben – ilyen egy átlagos wellness hétvége receptje. De gondoltál már arra, hogy mindezzel lovadat vagy épp pónidat kényeztesd? A neves lókiképző, Emma Massingale nem csak kigondolta, de meg is valósította.

Emma Massingale lókiképzőnek az Angliát sújtó kánikula adta az ötletet, hogy fürdővel tegye kellemesebbé a forró napokat pónijai, Albert és Ernie számára. A végeredmény azonban nem csak a két póni, de világszerte számos lóbarát napját tette vidámabbá.

A lókiképző elárulta, egyáltalán nem volt nehéz rávenni Earnie-t, hogy bemerészkedjen a medencébe, mert a pónit nagyon érdekelte a hab és a sok buborék. Azért, hogy a mutatvány biztonságos legyen, a medence aljára gumilap került. Facebook falának tanúsága szerint pedig a jól végzett munka után a lókiképző is belecsobbant a medencébe Ernie mellé.

Ha nem is egy teljes wellness programmal, de egy alapos fürdetéssel és egy kis csinosítgatással Te is szeretnéd meglepni kedvencedet? Mutatjuk, mire lesz szükséged:

Fouganza gyógynövényes lósamponDER CDM DreamCoat szőrfényEquimins hidratáló pataápoló
Fouganza gyógynövényes lósampon, 500 mlDER CDM DreamCoat szőrfény szisszenésmentes flakonbanEquimins hidratáló pataápoló, 400 ml

Forrás és fotó: Emma Massingale

Kommentek