Óriási az érdeklődés a Tenyésztők Hétvégéjére

Mslt Telthaz Kiemeltrl 00

Évről-évre egyre nagyobb érdeklődés övezi a Magyar Sportlótenyésztők Egyesületének legnagyobb éves rendezvényét, a Tenyésztők Hétvégéjét. Idén nem csak a nézőtér fog megtelni zsúfolásig, hanem a beérkezett nevezések is rekordot döntenek. A hétvége fő attrakciója ezúttal is a ménjelöltek bemutatása lesz, ahova 8 méneskönyv 33 kiváló egyedét várják a szervezők.

A ménkiválasztáson részt vehetnek legalább hároméves magyar vagy külföldi fajtájú mének, így a benevezett lovak között a magyar sportlovakon kívül láthatunk még hannoveri, oldenburgi, holsteini, KWPN és Zangersheide fajtájú méneket is olyan legendás ősöktől, mint Numero Uno, Diamant De Semily vagy éppen Chacco-Blue. A résztvevő méneknek minden esetben rendelkezniük kell teljes állatorvosi protokollal az esetleges rejtett hibák kiszűrése miatt.

A fedezőmén jelöltek péntektől vasárnapig fognak szerepelni a nyilvánosság előtt. Pénteken 15 órától szabadonugró gyakorlásra lesz lehetőség, szombaton 10 órától a küllemi bírálat kerül lebonyolításra, vasárnap 10 órától pedig a szabadonugró és mozgásbírálat. Érdemes időben helyet foglalni a nézőtéren, ugyanis a teltház már most garantált! Az eredményhirdetésre 15:45-kor fog sor kerülni, ahol bemutatják 2018 Champion ménjét.

Szombat este hat órától a Tenyésztői Estre várják az érdeklődőket a Kóbliban, ahol lehetőség lesz megismerkedni a tulajdonosokkal, a tenyésztőkkel és a sportló bíráló szakemberekkel.

A rendezvény mindenki számára ingyenesen látogatható.

Nyereményjáték az MSLT Tenyésztők hétvégéje alkalmából

A Riderline különleges nyereményjátékra hív az MSLT Tenyésztők hétvégéje alkalmából: akár három szerencsés lovas is lehetőséget kaphat arra, hogy kiváló, az MSLT által is elismert fedezőménektől szülessen csikója.

A játék egyszerű: iratkozz fel a Riderline hírlevelére 2018. március 11-ig, és ha szerencséd van, nyolc kiváló, az MSLT által elfogadott fedezőmén közül választhatod ki leendő csikód apját.

Korábban regisztráltál már a Riderline hírlevelére, de szeretnél egy kiváló felmenőkkel rendelkező csikót? Töltsd ki a lenti adatlapot és vegyél részt Te is a nyereményjátékban!

Érdemes egyúttal lájkolnod a Riderline Facebook oldalát is, hiszen a játék állásáról és végeredményéről is hírt adunk ott. Ráadásul ha a játék ideje alatt a Riderline Facebook oldalának rajongói tábora eléri a 15.000 főt, akkor nem egy, hanem három nyertest sorsolunk! A szerencsés nyerteseket március 11-én a Nemzeti Lovardában sorsoljuk ki, a ménkihirdetést megelőzően.

A méneket a játék ideje alatt egyenként bemutatjuk itt a Riderline-on, hogy megkönnyítsük a választást.

Kommentek