Ügetőszilveszter 2018

Ugetoszilveszter 1200

Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye, a Kincsem Park leglátogatottabb versenynapja az idén 19 éves Ügetőszilveszter. Le ne maradj róla!

  • Helyszín: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. Kincsem Park
  • Időpont: December 31. hétfő, nyitvatartás: 13:00-21:00 óráig
  • Jegyek: Felnőtt jegy online, elővételben 1.800 Ft, a helyszínen 2.000 Ft, 18 év alatt a belépés ingyenes. Kerüld el a sorban állást, vedd meg a belépőjegyedet online »

19 éves lett az Ügetőszilveszter

Esti Lelato
Hatalmas buli várható szilveszterkor a lovin

Közel két évtizede, 1999-ben döntött úgy a Kincsem Park vezetősége, hogy szilveszterkor hatalmas bulit rendeznek a lovin. Több ezer egyetemistát hívtak meg akkor, akik a lovi különleges, semmihez sem hasonlítható hangulatát megszeretve rendszeresen visszatértek a Kincsem Parkba, hogy az óévet itt búcsúztassák. Tavaly már több, mint húszezren látogattak el az Ügetőszilveszterre.

Hagyománnyá vált, hogy itt kezdik a baráti társaságok a bemelegítést az éjszakai mulatságra. Próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, szurkolnak a kedvenceiknek, vagy épp a táncot ropják a fűtött bulisátorban DJ Smash video discojában. A finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és a Food Track Show Hungary csapata gondoskodik. A közönség kiszolgálását 3.500 férőhelyes lelátó, 1.000 fő befogadására alkalmas fogadó hall, 250 férőhelyes klimatizált Panoráma étterem, 600 fős fűtött bulisátor és az 50 férőhelyes Turf Szalon segíti.

Nézd meg a 2018-as Ügetőszilveszter beharangozóját:

Celebek az ügetőn

Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja a Celebfutam. Ismert színészek, sportolók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megmérettessék magukat ebben a nagyszerű sportban.

A cseppet sem veszélytelen feladatra közel két évtized alatt nagyon sokan vállalkoztak, néhány név a fantasztikus névsorból: Kőbán Rita, Udvaros Dorottya, Verebes Linda, Árpa Attila, Ungvári Miklós, Fábry Sándor, Epres Attila, Józsa Imre, Balogh Gábor, Nemcsák Károly, László Boldizsár, Mészáros Árpád Zsolt, Csányi Sándor, Szabó Győző, Noszály Sándor, DJ Dominik, Pindroch Csaba, Piroch Gábor, Pintér Tamás Oroszlán kaszkadőr, Bubik István színművész, Ferjancsik Domonkos és Székely Zoltán vívók, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó és a fogathajtó világbajnokok a Lázár testvérek.

Tavaly Pamkutya Béla és Pista is megmutatták, hogyan kell ezt csinálni. Kalandjukról, a felkészüléstől a verseny végéig videót is készítettek. Ha lemaradtál róla, megnézheted Youtube csatornájukon:

Játék sorban állás nélkül

Ne maradj le egy futamról se: játssz online Szilveszterkor is a bet.lovi.hu oldalon. Regisztrálj és töltsd fel egyenlegedet az Ügetőszilveszterre, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni! Tovább a bet.lovi.hu oldalra »

Lovifogadas
Kerüld el a sorban állást, fogadj online az Ügetőszilveszter futamaira

Ügetőszilveszter a Panoráma Étteremben

A finom ételekről és italokról most is a Kincsem Park Panoráma Étterme gondoskodik. Íme a Kincsem Park gasztronómiai ajánlata a a 2018-as Ügetőszilveszterre:

Ugetoszilveszter Etterem Menu 2018
Kattints a képre a nagyításhoz

Találkozzunk az év utolsó napján a Kincsem Parkban:

Az Ügetőszilveszter partnerei:

Logosor1

Ügetőszilveszter életképek

Kommentek