5 kategória, 106 start: lovastusa Bábolnán

Babolna military kiemelt

Július 27. és 29. között a militarylovasoké volt a főszerep Bábolnán. A szervezők öt kategóriában (AK, A0, A, CCN* és CCN**) több mint száz startot bonyolítottak.

Jobbik Ákos technikás pályájának akadályai között minden ugrástípus szerepelt, így jó gyakorlási lehetőséget biztosított a külföldi versenyekre, valamint az Országos Bajnokság októberi döntőjére való felkészüléshez is.

Az AK kategória Amatőr osztályát Dobos Debóra nyerte Nádor nyergében, az Előkezdő lovak között Zsiday-Galgóczy Nikolett és Ármány győzött.

Az A0 kategória Amatőr osztályában ifj. Varga Gábor és Csakazértis végzett az élen. Az Előkezdő lovak népes mezőnyében 18 induló közül Fejes Kata és North Star XIV-7 Kormos bizonyult a legjobbnak.

Az A kategóriában az ifjúsági lovasok között Rehus Boglárka és Dakar Du Bois szerezte meg az elsőséget. Szintén az A kategóriában a kezdő lovak között Varga István és Gidran XXIX-21 (Kelevész), az ifjúsági lovasok között Máriássy Fruzsina és Gratis győzött. A nyitott versenyszámot pedig Egyed László nyerte Cenzor Spirit nyergében.

A verseny nyitott CCN* kategóriája Juhász Viktória és Nigrasine Colt győzelmét hozta, a CCN** kategória legjobbja pedig a László Gabriella - Suttogó Saca páros volt.

A versenyen a Ménesbirtok lovai is eredményesen szerepeltek.

További képek a terepnapról >>

Forrás: Bábolna Nemzeti Ménesbirtok
Fotók: Farkas Renáta, FR Photo

Kommentek