Itt a tavasz, építsd-szépítsd lovardádat!

Steelprof Jartato Kiemelt

Közeleg a tavasz, ideje, hogy lovardádban megvalósítsd mindazt, amiről ősz óta álmodoztál. Fedeles, csarnok, jártatógép, vagy egy új talajmegmunkáló berendezés? A Steel Profession Kft. megvalósítja, amire vágysz.

A Steel Profession Kft. idén is a lovasok és lótartók rendelkezésére áll lovassportban és lovardaépítésben szerzett sokéves tapasztalatával. Termékpalettájukon szerepelnek különféle kialakítású és sokoldalúan hasznosítható épületek, amelyek között mindenki megtalálja az igényeihez legjobban passzoló csarnokot:

Steelprof Fedeles Montazs
Steel Profession fedeles lovardák, csarnokok
Steel Donga Montazs
Donga csarnokok - Steel Profession

A lójártató épületeket is mindig egyedi elképzelések alapján alakítják, megrendelheted akár a legmodernebb vezérléssel, komplett épületként, vagy teljesen egyszerűen csak szerkezetként:

Steelprof Jartato
Steel Profession jártatógépek és fedett körkarámok

A Steel Profession különböző munkaszélességű talajmegmunkáló eszközei minden talajfelületen megbízhatóan végzik a dolgukat:

Borona 1200
Lovardai talajmegmunkáló gépek

Persze a Steel Profession Kft-től a csarnokoknál vagy jártatógépeknél kisebb acélszerkezeteket is rendelhetsz, például etető- és itatóvályúkat. Ezek kialakítása igazodik a megrendelő elképzelésiehez, igényeihez, és méretre gyártható akár több száz darab is.

Steel Eteto Montazs2

Steel Profession Kft.

Kapcsolódó cikk
Kommentek