Reischl Márton ugratott az élre Kaposváron

Reischl Latino

Péntektől vasárnapig a kaposvári Pannon Lovasakadémia adott otthont a fedettpályás szezon soron következő kiemelt versenyének.

A mezőny fele hibátlanul tudta lelovagolni a kaposvári kiemelt fedettpályás díjugratóverseny legmagasabb, 140 centiméteres versenyszámának alappályáját. A horvát pályaépítő, Eduard Petrovic által megálmodott összevetésben nem született meglepetés, a leggyorsabb hibátlan és így a győztes Reischl Márton hűséges társával, Latinoval.

Második helyen a Lewitzi Ménesben tenyésztett hét éves pej herélt, Action Boy és lovasa, Zárug Gyula végzett, megelőzve Mráz Tamást és Sáripuszta Indigót. A negyedik helyet – hasonlóan, mint az idei felnőtt országos bajnokságon – Fazekas István és Walter szerezte meg, míg az ötödik helyen a Twin Sport SE színiben lovagló Szűcs Zoltán zárt Giganttal.

A Lovasakadémia fedelesében pénteken a nap legrangosabb számát Mráz Tamás nyerte fekete fedezőménjével, Cariba Dammal és ők lettek a másodikok szombaton, hiszen Zárug Annamária Coolmannel gyorsabb pályával nyerte a második napi nagykört.

A vasárnapi 130 centiméteres vadászugratásban a simonpusztai Zárug Gyula volt a leggyorsabb, aki a 6 évesek tenyészversenyének harmadik helyezettjét, a szürke Chriss Crosst lovagolta.

A kiemelt verseny legmagasabb eredményét, 8,3 stíluspontot a hatéves Lagretta HB érte el Szentirmai Péterrel a nyergében.

Az ifjúsági körben két győzelemmel a taszári Kacsó Júlia és Contessi volt a legjobb.

Az amatőröknél mindhárom nap női siker született, Békási Antónia, Mayer Annamária és Boda Csenge lettek a győztesek.

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Gyönyörű Kíra / Kiruu photo

Kapcsolódó cikk
Kommentek