Valentin napi ajándékötletek lovas hölgyeknek

Valentinnap

Szent Bálint, avagy Valentin napja a szerelmesek ünnepe, amikor az emberek világszerte virággal vagy apró ajándékokkal lepik meg kedvesüket. És ha valakinek lovas párja van, akkor magától értetődő, hogy lovas ajándékkal tud a legnagyobb örömet okozni. Összeszedtük a legjobb ajándékötleteket, aminek garantáltan minden lószerető örülni fog.

Az ékszer mindig jó választás, bármilyen alkalomról is legyen szó, ezzel a zablás karkötővel pedig biztosan sikert aratsz. Többféle színben választható bőrszíja egyrészt stílusos, másrészt ellenáll a lovak körüli kihívásoknak is.

Ajandektargyak
Horze zablás karkötő

Diamonds are a girl's best friend – avagy a gyémánt a hölgyek legjobb barátja. Ez az egyedi lovaglókesztyű az elegancia csúcsa, a kézfején a csillogó Swarovski kristályokból kirakott logó minden tekintetet odavonz. Megtestesíti a tökéletes kölcsönhatást funkció és divat között.

Roeckllisboa
Roeckl Lisboa lovaglókesztyű

A bordó nem csak a szerelmesek színe, de 2019-ben hatalmas divat is lesz a lovassportokban. Ez a szilikonos lovaglónadrág bármely szakágban tevékenykedő hölgy számára ideális választás lehet, hiszen elegáns szabásvonalának köszönhetően nem csak csinos, de rendkívül kényelmes is.

Noilovaglonadrag
Fouganza 700-AS szilikonos lovaglónadrág

Ha elronthatatlan ajándékot keresel, akkor ne is görgess tovább, hiszen nyeregalátétből sosem elég. Ez az elegáns, anatómiai nyeregalátét strasszkövekkel van díszítve, így edzés mellett akár fotózásra, vagy akár versenyre is tökéletes választás lehet. Hozzá illő fülvédő is kapható, így akár szettként is ajándékozhatod.

Nyeregalatet
Fouganza strasszos nyeregalátét

És a lovadról se feledkezz meg Valentin napon, kedveskedj neki is egy kis csemegével. Ez az ízletes meglepetés biztosan jól fog neki esni a közös lovaglás után.

Jutalomfalat
Fouganza jutalomfalat
Kommentek