Már elérhető az MSLT Prémium Csikó Online Aukciójának kínálata

MSLT kollekcio RL kiemelt

Szeptember 11-én 9 órakor indul, és 14-én, hétfőn este 18-20 óra között zárul az MSLT első Prémium Csikó Online Aukciója. Az árverésre kerülő csikók adatlapjai már megtekinthetőek az aukció oldalán.

A HSH Prémium Csikó Online Aukció kollekciójába 13, kizárólag prémium minősítésű csikó került be, melyeket az MSLT Aukciós Bizottsága választott ki a Csikóchampionátuson augusztus 26-án. A csikók elit és prémium kancacsaládokkal rendelkeznek, olyan sztárménektől, mint Emerald, Contendro I, Diamant Semilly és Chacoon Blue. De árverésre kerülnek néhány, az MSLT-ben engedélyt szerzett, magyar tenyésztésű, kiváló saját teljesítménnyel és egyöntetű, jó utódokkal rendelkező mének után született csikók is. A kollekcióban szerepel az idei év kanca és mén championja is. Minden csikó átesett állatorvosi vizsgálaton, melynek jegyzőkönyve megtekinthető a csikó adatlapján.

Tovább kollekcióra, megnézem a csikókat >>

MSL Tlatkep 3
Kattints a képre és tekintsd meg az aukción szereplő csikókat

A licitáláshoz regisztráció szükséges. Tovább a regisztrációra >>

Az MSLT célja, hogy az új weboldal révén összekapcsolja a tenyésztőket és a tulajdonosokat a potencionális vásárlókkal Magyarországon és külföldön egyaránt. A jövőben szezononként több online aukciót is terveznek például mén, fiatal sportló és tenyészkanca kategóriában is.

Meta hsh auction

Fotó: Hajdu Krisztina, lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikk
Kommentek