Az Állatorvostudományi Egyetem is csatlakozott a Jerusalema Challenge-hez

Univet jerusalema1000

Ló, kutyák és szarvasmarhák a táncos kihívásban – az Állatorvostudományi Egyetem is csatlakozott a Jerusalem Challenge kihíváshoz.

„Tavaly februárban Angolából indult hódító útjára és vált világszerte ismertté a Jerusalema táncos kihívás, melyhez az Állatorvostudományi Egyetem is csatlakozott. A zulu nyelven énekelt dalra készült koreográfia az életörömöt, a reményt jelképezi és vált az egészségügyi dolgozókat köszöntő himnusszá az elmúlt nehéz időszakban.

Az Állatorvostudományi Egyetemen 1787 óta minden évben volt oktatás – a szabadságharc, a világháborúk, az 1956-os forradalom és a koronavírus-járvány alatt sem történt ez másképp. Az egyetem hallgatói a pandémia alatti önkéntes munkájukkal példát mutattak bátorságból, fegyelmezettségből, bajtársiasságból és összefogásból. Köszönetképpen és biztatásul az előttünk álló időszakra fogtak össze a dolgozók és a hallgatók, hogy elkészítsék saját videójukat.

A felvételeken betekintést nyerhetünk a legzöldebb campus több helyszínére, az Anatómia Múzeumba, a Hutÿra Ferenc Könyvtár, Levéltár és Múzeumba, a szoborparkba és az üllői Dóra major Tangazdaságba. Az Állatorvostudományi Egyetem rektora, dr. Sótonyi Péter mellett szerepet kapnak a rektorhelyettesek, az egyetemi oktatók és munkatársak, a klinikákon dolgozó állatorvosok, a hallgatók és természetesen nem maradhatnak el az állatok sem” – áll az Állatorvostudományi Egyetem által közzétett hírben.

Kapcsolódó cikk
Kommentek