Elmarad a Díjugrató Szakág közgyűlése

Mlsz Kiemelt Kep Rl

A Díjugrató Szakág január hatodikán adott hírt arról, hogy a koronavírus járvány miatt a szakági közgyűlés elmarad. A Díjugrató Szakág közleménye:

„A Magyar Lovassport elnökségének határozata alapján a Díjugrató Szakági Közgyűlés elmarad.

1/2020/XII.09./E.h: Az MLSZ Elnöksége az 502/2020. (XI. 16.) Korm. rendelet a veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezések újbóli bevezetéséről c. jogszabály 5. § (1) bekezdésben rögzítettekre figyelemmel, a díjugrató és a fogathajtás szakágban a szakági tisztviselők (szakbizottsági tagok) megbízatásának 2021. évben lejáró 4 éves időszakát 2022. március 31-ig, ill. a 2022. évben esedékes szakági közgyűlés dátumáig (amelyik a korábbi időpont) meghosszabbítja, tekintettel a jelenleg jogszabály alapján fennálló, szakági gyűlések összehívását akadályozó veszélyhelyzetre, ill. arra, hogy az esetlegesen megtartható év közbeni tisztújítás a felelős szakmai tervezést és végrehajtást hátrányosan befolyásolja, ill. ellehetetlenítheti.

A jelen elnökségi határozatot a veszélyhelyzet megszűnését követően megtartandó szakági gyűlés elé kell majd terjeszteni jóváhagyásra.

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Somogyvári Anett

Kapcsolódó cikkek
Kommentek