Gráf Edina Nikoletta győzelmével zárult a versenyhétvége a Nemzeti Lovardában

Graf edina nikoletta og

A vasárnapi versenynapon is tizenegy versenyszám várta a lovasokat a Tattersallban.

Bernáth Krisztina és Contra Dam (LioLen LSK) győzelmével indult a hétvége utolsó versenynapja a Nemzeti Lovardában. Második Petrus Olívia és Venom, harmadik Fabriczy Tekla és Chacco Grand.

A kezdő lovasok legjobbja Hluskó Lívia Anna volt Control nyergében 8,3 stílusponttal, a további helyezések: Devosa Csenge – Déva Gidran I-7 és Freisleben Zsófia – BK Calidon.

A 105 centiméteres nyitott versenyszámban Szabó Virág és Chaccari Z (Mezőhegyesi Ménes KH) mintegy két másodperccel előzték meg Kovács Laurát és Titok nevű kancáját, harmadik Mikó-Vécsey Nóra és Kylie.

Az ötéves lovak legjobbja a Fábiáncsics Gábor által lovagolt Kisimov volt, de Eszes Ferenc két lova, Let's Win TN és Larsson ezúttal is dobogós helyeken végeztek.

Az ifjúsági lovasok 12 fős mezőnyében Jankovics Patrik Balázs és Cento (Kerta SE) fergeteges idővel szerezték meg a győzelmet, Tóth Dorina és N-Contenda kerek négy másodperccel lemaradva csúszott a második helyre, harmadik Ádám Boglárka és Mandala.

Szintén 12 induló volt az amatőr lovasok között, ahol ismét a hölgyek szerezték meg a dobogós helyeket. Mikó-Vécsey Nóra és Kylie nevű kancája (Fenyves Lovarda) volt a leggyorsabb, második Fábiáncsics-Nagy Andrea és Miss Quidam MNM, harmadik Pavkó Natália és Montenegró, szintén a Fenyves Lovarda színeiben.

A 115 centiméteres nyitott versenyszámot követő tiszteletkört Lengyel Róbert és Carintia vezette, akik sikeresen maguk mögé utasították Orbán Bernadettet és Gullivert, valamint Hegedüs Kristófot és Kurszánt.

A hatéves lovak mezőnyében a Hugyecz Mariann által lovagolt Chandrának a szombati harmadik helyezése után ezúttal sikerült megszereznie a győzelmet, megelőzve a Kotroczó Róbert – King Cornet PGO párost és Kovács Henri Honeymoon IC nevű kancáját, aki mindhárom napon dobogós helyen végzett.

Duplázott Bohák-Debreczeni Éva és Cortez (Champions Team LKE), pénteki győzelmük után ugyanis vasárnap ismét nekik szólt a győztesnek járó taps a 120 centiméteres nyitott versenyszámban. A Fábiáncsics Horses SE színeiben versenyző Csiszárik Petra és Golden Lady Des Vergers másodikként, Dér Tibor és Guus pedig a harmadik helyen zárt.

130 centiméteren folytatódott Buza Patrik Zoltán és Búza Krisztián párharca, és a helyezések nem változtak az előző naphoz képest: első Buza Patrik Zoltán és No Fear KDW Z, második Búza Krisztián és I& H Go On nevű kancája. A harmadik helyet a horvát Lea Djelmic és Vedette Von Pferdheim Z szerezte meg. A fiatal lovasok mezőnyében a Dömse Bence – Lady Zaphyra M, Mécs Emma – PM Chaccera és Szabó Virág Noémi – Drazic párosok végeztek az élen.

14 lovas indult a hétvégét lezáró 140 centiméteres versenyszámban. A győzelmet Gráf Edina Nikoletta és Mishell DK szerezte meg 69,29 másodperces idővel, a második helyezett Jármy Vince – Chris Cross és a harmadikként záró Kalán Eszter - Gareza párosok egyaránt 75 másodperc feletti idővel teljesítették Karádi László pályáját.

Fotó: Kovács Petronella/petronellafoto.com

Kapcsolódó cikk
Kommentek