Lovasiskolák karácsonyi show-ja a Szabadidős Szakágnál

Szlszkari og

A Magyar Lovassport Szövetség Szabadidős Szakága pályázatot hirdet tagegyesületeinek. A pályázat célja a közösségépítés a lovardákban, részvétel a szabadidős közösség életében.

A pályázat leírása

A lovasiskolák minimum 5 fő szereplésével show-t forgatnak saját lovardájukban. A téma a karácsony.

Az öltözetre és a lovak felszerelésére vonatkozóan előírás nincs, korosztályos megkötés sincs, viszont a kobak használata minden lovon lévő személy esetében kötelező, ugratás esetén a gerincvédő is. Ez a felnőtt szereplőkre is vonatkozik, hiszen szakág legfőbb célja az értékközvetítés. A lovasok által megálmodott koreográfia képekből összevágott videómontázs vagy videófelvétel formájában, zenés aláfestéssel kerüljön megszerkesztésre.

Beküldés

A pályázati anyagokat az egyesület megnevezésével, a show címének és a kapcsolattartó elérhetőségeinek megadásával, valamint a minimum egy fő szabadidőlovas megnevezésével a Szabadidős Szakág Facebook oldalának kell elküldeni üzenetben. Az elbírálás a közösségi médiában közönségszavazással történik.

  • Beküldési határidő: 2021. december 1. 12:00.
  • Közönségszavazat kezdete és az anyagok feltöltése: 2021. december 1. 14:00
  • Szavazás lezárása 2021.12.08.

Nyeremények

Az első helyezett nyereménye 150 000 Ft, második 100 000 Ft, harmadik helyezett 50 000 Ft. A támogatás az egyesülethez tartozó lovasiskola tárgyi eszközeinek fejlesztésére, pontosabban lovasfelszerelés vásárlására fordítható.

Támogatottak köre: A Magyar Lovassport Szövetség azon tagegyesületei, akik 2021-es tagdíjukat befizették és rendelkeznek legalább egy regisztrált szabadidőlovassal.

Forrás: Magyar Lovas Szövetség Szabadidős Szakága

Kapcsolódó cikk
Kommentek