Nagydíjas gének adják meg az alaphangot a StuDutch következő Csikó- és Embrióaukcióján

Studutchnagy

Kiváló belga vérvonalak és Chacco Blue adják a csúcsminőségű kollekció alapjait.

Tavalyi debütálása után a StuDutch Csikó- és Embrióaukciója idén augusztus 6-9. között kerül megrendezésre. Ugró és díjló vérvonalak is virtuális kalapács alá kerülnek, az idei kollekció a krémek krémje, legmagasabb minőség, amit a modern lótenyésztés csak kínálhat. Az árverés kollekciója több mint harminc implantált embriót, csikókat és idősebb lovakat is felvonultat.

Neves belga kancacsaládok

Az elismert belga kancacsaládok egyértelműen rányomják bélyegüket az ugró csikók és embriók kiváló kollekciójára: Chacco Blue × Baloubet du Rouet, Big Star × Diamant de Semilly és Cornet du Lys × Darco csikói top kancáktól, amelyek Narcotique de Muze II/Qerly Chin közvetlen leszármazottai. Ebből a világhírű vérvonalból két Chacco Blue embrió is virtuális kalapács alá kerül. A világ elsőszámú ménje nyilvánvalóan a top embriókat ad, különösen kombinálva olyan kiváló kancákkal más elismert belga vérvonalakból, mint Usha van 't Roosakker és Valentina van 't Heike.

Szintén a fantasztikus Van 't Heike vérvonalból származik egy embrió Toulontól, nem is említve a Cumano Z -től származó embriót a top kanca, Cordula de Laubry (s. For Pleasure) közvetlen vérvonalából. A híres Sissi és Kashmir van Schuttershof vérvonalak is embriókkal képviseltetik magukat ezen az aukción (s. Jarnac).

A kollekció további ékkövei a Chacco Blue embriók és csikó az olimpiai favorit Explosion W (s. Chacco Blue) vérvonalából, valamint a Kannan embrió az olimpiai bajnok Nino des Buissonnets (s. Kannan) vérvonalból.

A nagydíjas mén, Governor teljes testvére

A díjlovas vérvonalakból származó embrió és csikók is káprázatos jövőbeni várakozásokkal kecsegtetik a leendő vásárlókat, legyen szó akár sportról, akár tenyésztésről. Az embrió Glock's Toto Jr. és Zarina, a sikeres KWPN mén, Imposantos (Bart Veeze) anyjának vérvonalát ötvözi. Totilas szintén nyomot hagy Orleans-tól (s. Jazz) származó fia révén, akit vérvonalak ismerői a nagydíjas mén, Governor (Adelinde Cornelissen) teljes testvéreként azonosíthatnak.

Nagydíjas háttérrel rendelkezik For Romance I két csikója is, egyikük a híres nagydíjas lovak, Brother de Jeu, Sister de Jeu és Thriller kancacsaládtól, a másik Caron RT's anyától származik.

Érdemes tehát ellátogatni a StuDuch aukciós oldalára hiszen lenyűgöző, megismételhetetlen kollekcióval zárják az idei nyarat.

Kapcsolódó cikk
Kommentek