Tizenkilenc rendkívüli származású embrió a StuDutch év végi online aukcióján

Stu Dutch og

A StuDutch Auction fantasztikus hajrával zárja az évet. Az új év küszöbén 19 rendkívüli genetikai hátterű embrió került online aukciójuk kínálatába. 5*-os Grand Prix-nyertes gének, a legjobb fedezőmének és kancavonalak egyenesen Hollandiából és Belgiumból.

Minden bizonnyal Chacco Blue kapja majd a főszerepet a StuDutch év végi online aukcióján, hiszen jelenleg is az ő utódai a legkeresettebbek világszerte. Chacco-Blue a világ vezető ugróörökítője, idén is vezeti a WBFSH ranglistáját, ezzel 2017, 2018 és 2019 után megszakítás nélkül a negyedik alkalommal szerezte meg az elsőséget. Kevés utódja van, mivel a mén korán elpusztult. De a szaporodásbiológia legújabb technológiái lehetővé teszik, hogy ettől a különleges méntől származó embriók is szerepeljenek az aukció kínálatában.

A kollekcióba valóban a legjobb genetikai vonalak kerültek be, ami azonnal nyilvánvaló Explosion W, Chacco-Blue legismertebb utódának nevét látva. Szerepel a kínálatban egy embrió Zarina III-től (Heartbreakertől), Explosion W féltestvérétől, és az elismert tehetség, Liamant W anyjától. Szintén nagy érdeklődésre tarthat számot egy Chacco Blue embrió Harina-tól (Nabab de Rêve-től), Liamant W féltestvérétől. Végül, de nem utolsósorban az érdeklődők licitálhatnak a 160 centiméteres GP szenzáció Chianti’s Champion és Zarina III embriójára.

A többi Chacco Blue utód pedigréje láttán is garantáltan megdobban minden lovas és lótenyésztő szíve. A kollekcióban szerepel Fair Light van ’t Heike (1.60m, Alberto Zorzi) féltestvére Ilusionata van ’t Meulenhof-től (1.60m, Niels Bruynseels), tehát Emerald kancavonala Sea Coast Ferly (1.60m, Gudrun Patteet) utódaitól, és Qerly Chin/Narcotique de Muze II direkt kancavonala szintúgy, mint a KWPN bajnok Kannan Jr. féltestvére, így Kannan direkt kancavonala.

Az illusztris Roosakker kancavonal is képviselve van ebben a nagyszerű kollekcióban. A híres belga törzset Carthago Z, a díjugratás történetének egyik legjobb örökítője rendkívül exkluzív embriója képviseli. A méntől egyre ritkábban látni új utódot.

Nem csak a világ legjobb ugróörökítőjének leszármazottai, hanem elődei, Baloubet du Rouet és Darco is szerepelnek a kollekcióban. Többek között a legendás Baloubet utóda a kilencéves tehetség Garant (1.60m, Beezie Madden) kancavonalából is a virtuális kalapács alá kerül. Darco esetében egy közvetlenül Sissi van Schuttershof-tól (1.60m, Jur Vrieling) származó embrióról van szó, a kanca Kashmir van Schuttershof (1.60m) teljes testvére. És ha mindez nem lenne elég, Cornet Obolensky és Dominator en Conthargos embriók is vannak a kollekcióban, utóbbi a híres kanca, Havinia (1.60m, Gianni Govoni) lányától.

Érdemes ellátogatni a StuDuch aukciós oldalára hiszen lenyűgöző, megismételhetetlen kollekcióval alapozzák meg az ünnepi hangulatot.

  • Aukciós weboldal: studutch.auction
  • Aukció kezdete: 2020. december 4. 10 óra
  • Aukció vége: 2020. december 7.
  • Kikiáltási ár: 2500 EUR
Stu Dutch og
Tovább a StuDutch aukciós oldalára
Kapcsolódó cikkek
Kommentek