Vasárnap a duplázások napja volt a Tattersallban

A Holly 20220619 og

Kilenc versenyszám várta vasárnap a lovasokat és a díjugratás iránt érdeklődőket.

A napindító 100 centiméteres versenyszámban a Lacházi LKE párosa, Vincze Cintia és Gazal Gazella a pénteki nap után most ismét meg tudta szerezni az első helyet. Második Boros Zsófia és Gedeon, harmadik Gyöngyösi Melani és Ticket Van Felox.

Vincze Cintia Gazal Gazella
Vincze Cintia - Gazal Gazella

A kezdő lovasok között Zieger Szonja Kata és Lagarder (Pasaréti Honvéd Lovas SE) duplázott, ők is második győzelmüket könyvelhették el a kategóriában a hétvége során. Faludi Nóra – Aranykapu Con Lamona és Győr Emma Anna – Rakéta Regény a további dobogós sorrend.

Zieger Szonja Lagarder
Zieger Szonja Kata - Lagarder

Szerb győzelem született az ötéves lovak mezőnyében, ahol Zoran Jovanovic és Maestro végzett az élen, mögöttük Török Sándor és Message Me PSZ, valamint a Hajdú Petra – Miss Chocolate IC párosok vágtázhattak a tiszteletkörben.

Zoran Jovanovic Maestro
Zoran Jovanovic - Maestro

Az ifjúsági lovasok legjobbja Sárai Véda és Cita (Berri SE) volt, de Fabók Adrienn Szaffi és Nassimella, valamint Krepcsik Lara és Inschallah szorosan a nyomukban voltak és nem adták olcsón a győzelmet.

Sarai Veda Cita
Sárai Véda - Cita

Az amatőr lovasok versenye után is már jól ismert arcokat láthatott a közönség az eredményhirdetésen, Reichert Virág Viktória és Da Si Joly (Fabiancsics Horses SE) ezzel az újabb győzelemmel igazán eredményesen zárta a hétvégét. Ruisz Lilla és Kahlua szombati eredményén javítva ezúttal másodikként zárt, a dobogó harmadik foka pedig a Tóth Bagi Dorka – Curtis párosé lett.

Reichert Virag Viktoria Da Si Joly
Reichert Virág Viktória - Da Si Joly

A hatéves lovak mezőnyében Andrej Holly Campanella nevű lova ezúttal megszerezte a győzelmet Búza Krisztián és Marshmallow M, valamint Kovács Roland és Golden Sky-C előtt.

Andrej Holly Campanella
Andrej Holly - Campanella

Rendkívül szoros versenyt hozott a 120 centiméteres versenyszám, ahol Kim Yura Charlotte és Bognár Hamis 34,53 másodperces idővel szerezte meg az elsőséget, így Szalai Vivien Kitti és Samantha 34,63 másodperce csak a második helyre volt elég. A harmadik helyezett Lis Aleksandr – Quick Star páros közel öt másodpercnyi különbséggel követte őket.

Kim Yura Charlotte Bognar Hamis
Kim Yura Charlotte - Bognár Hamis

Göttler Vilmos és Jégvirág sem tért haza újabb győzelem nélkül, ezúttal 130 centiméteren iskolázták le a mezőnyt. Második a győztes lovas tanítványa, Bohák-Debreczeni Éva és Cortez, harmadik Faluhelyi Ádám és For The Moment. A további sorrend: Kádár Attila – Navada Van ‘t Klavertje Vier, dr. Faluhelyi Dóra – Susaki, Lis Aleksandr – Klaersinck. A fiatal lovasok legjobbja Szabó Virág Noémi és BN Season volt.

Gottler Vilmos Jegvirag
Göttler Vilmos - Jégvirág

A hétvége utolsó, 140 centiméteres versenyszámában mindössze kilenc párost láthatott a közönség. Az első két helyet Andrej Holly szerezte meg Chellano Lady és Kartouch nevű lovaival, harmadik Czékus Zoltán és Castro.

Andrej Holly Chellano Lady
Andrej Holly - Chellano Lady
Andrej Holly Kartouch
Andrej Holly - Kartouch
Czekus Zoltan Castro
Czékus Zoltán - Castro

A Nemzeti Lovarda legközelebb június 29. – július 2. között várja a régió legjobb díjugratóit és a lovassportok kedvelőit a fergeteges CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Versenyre.

Fotó: Tokodi Tícia, Tic Photo

Kapcsolódó cikk
Kommentek