Év végi fagyasztott embrió akció az E. Sporthorsesnál

Ehorses og

Az E. Sporthorsesnál egészen 2023. december 31-ig kedvezményesen vásárolhatsz fagyasztott embriót.

A letölthető listán szereplő embriókra 10% kedvezményt adnak, így szinte egy fagyasztott szalmás termékenyítés áráért a tiéd lehet bármelyik. Már 2475 eurótól válogathatsz a jobbnál jobb felmenőkkel rendelkező embriók közül! Tárazz be belőlük bármekkora mennyiségben, akár befektetés céljából is! Ne habozz, az akció csupán a készlet erejéig tart!

Mi is az a fagyasztott embrió?

Egy 7-10 napos életképes embrió, amely le van fagyasztva, így hosszútávon tárolható és nagy biztonsággal szállítható akár világszerte.

A donor kancából laboratóriumi körülmények között kinyert petesejteket megvizsgálják, majd a legalkalmasabbakat megtermékenyítik az előre kiválasztott mén ivarsejtjeivel. A megtermékenyített petesejteket inkubálják és körülbelül egy hét elteltével az életben lévő embriókat lefagyasztják, ezt nevezzük fagyasztott embriónak.

Ezt a folyamatot az Avantea nevű klinikán hajtják végre, Olaszországban. Az embriók tárolását, valamint beültetését is vállalják az Avanteától bérelt vagy a megrendelő által biztosított bérkancába egyaránt. A bérkanca vagy más néven recipiens kanca az a kanca, akibe ültetik a fagyasztott embriót. Erre a célra legmegfelelőbb egy három év körüli szűz kanca, aki méretben és kondícióban is alkalmas egy sportcsikó kihordására.

Természetesen már Magyarországon is van lehetőség fagyaszott embrió beültetésére.

Az E. Sporthorsesnál a fagyasztott embriók mellett folyamatosan vannak elérhető implantált embriók, vemhes és nem vemhes tenyészkancák, valamint 0-2 éves csikók is.

Tovább a teljes embriólistára »

Esporthorses illusztracio

E. Sporthorses

  • 2700 Cegléd, Pesti út 127. Kugla Major​
  • www.e-sporthorses.com
  • infoesporthorses@gmail.com
  • +36 20 933 6673
  • +36 30 462 1426
Kommentek