Természetes összetevők magas minőségben lovad egészségéért

UB RL og

A Lóvitamin.hu webáruház a lovak, kutyák és macskák egészsége és jóléte, egészségük támogatása érdekében működik, a kínálatban szereplő termékek kiválasztásakor pedig kiemelten fontos szempont a természetes összetevők és hatóanyagok használata is. Folyamatosan dolgoznak azon, hogy a legjobb termékeket kínálják kedvenceidnek. Már a több évtizedes gyártói múltra visszatekintő, ám Magyarországon korábban még jelen nem lévő olasz Union B.I.O. termékei is megtalálhatóak a kínálatban.

Az Union B.I.O. tudományos csapata fitoterápiás területen végzett kutatásaik eredményeit állatoknak készült termékekben, kutyák, macskák, lovak egészségének megőrzésére és támogatására, valamint környezetünk higiéniájára és természetes védelmére hasznosítja. Az Union B.I.O. laboratóriumaiban folyamatosan tudományos kutatások zajlanak a készítmények fejlesztésére. Mindegyik termék nagy gonddal készül, hogy elérjék a hatóanyagok megfelelő stabilitását, biológiai hozzáférhetőségét és a különböző hatóanyagok közötti optimális kölcsönhatást. Értékes együttműködő partnerük ebben több olasz egyetem, amelyekkel közösen valósítanak meg kutatási projekteket.

Add meg a lehetőséget kedvencednek, hogy egészségesen élhessen: az Union B.I.O. gyártásából származó természetes krémek, ápoló- és tiszítítószerek, valamint kiegészítő takarmányok segítenek kedvenced leggyakoribb egészségügyi problémáinak megelőzésében, valamint kezelésének támogatásában.

269813639 4916547135031151 1573283284144427442 n
PneumoVent – köhögésoldó szirup, légúttisztító takarmánykiegészítő

Az Union B.I.O. vitalizáló termékeket kifejezetten arra tervezték, hogy sportlovad vagy aktív kutyád megfelelő támogatást kapjon mozgékonysága megőrzéséhez, izmai megfelelő működéséhez, erőnlétének fejlesztéséhez. A kizárólag természetes összetevőkből álló ápolószerek környezetbarát módon tisztítanak és ápolnak, biztonságosak az állatok és a gazdi számára is, kölyök állatokon is használhatóak. Az Union BIO samponok és ápolószerek nem változtatják meg a bőr pH-értékét, nem irritálnak és nem zavarják az állatot.

Természetes összetevők magas minőségben kedvenced egészségéért. Miért kellene választanod a természet és a tudomány között, ha mindkettőt megtalálod az Union B.I.O. termékekben?

Az Union B.I.O. készítmények hatékonyak és biztonságosak. A gyártó vallja: „a növényi eredetű összetevőket tartalmazó termékek a hivatásunk: ez az az irányvonal, amely vezérel bennünket a döntésekben, a felhasznált alapanyagokban és mindennapi életünkben. Számunkra a jövő a környezet, a jólét és a környezetvédelem szinonimája.”

PHILOGASTRO 1 L 2021
PhiloGastro® – gyomorvédő kiegészítő

Minden Union B.I.O. termék alapja az az olajfa kivonat, amelyet az Institute of Analysis and Research Labor Chimica a Sienai Egyetemmel együttműködve fejlesztett ki. A MATRICE U.B.® felerősíti a gyógynövények hatásait, és még hatékonyabbá teszi az Union B.I.O. készítményeket.

Az Union B.I.O. gyártási folyamatai megfelelnek a legmodernebb elvárásoknak, működésükhöz rendelkeznek az UNI EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítványával.

A természet beszél! Csak tudni kell meghallgatni és megérteni – Union B.I.O.

278248439 5278480862171108 8891735711390124582 n
Equibox természetes tisztítószer bokszokhoz

A Lóvitamin.hu webáruház termékkínálatában minden olyan takarmányt és táplálékkiegészítőt megtalálsz, ami segít lovad egészségének megőrzésében. Kérdéseiddel fordulj bizalommal a Lóvitamin.hu termékfelelőséhez, Möhöly Christához, aki lovad életkora, fajtája, terhelése szerint energia- és vitaminszükségleteire vonatkozó, személyre szabott takarmányozási tanácsokkal is tud segíteni.

Kommentek