Az új BEMER HORSE-SET® - szeretettel lovadnak

Bemer og

A BEMER Horse-Settel a BEMER INT. AG évek óta hatékony terápiát kínál a mikrokeringés javítására, amely pozitív hatással bír a regenerálódásra, a megelőzésre és az elengedettségre a lovaknál. A lovassport elismert szakembereivel való szoros együttműködésben folyamatosan továbbfejlesztették – és mostanra számos új funkciót és okos részletet tartalmaz.

A lovas csak egy boldog, egészséges, kipihent és ellazult lovon lesz igazán boldog. Csak ekkor tud figyelmesen és készségesen együttműködni lovával. Az új BEMER Horse-Settel a BEMER Int. AG. ehhez értékes hozzájárulást nyújthat.

A liechtensteini vállalat több mint két évtizede úttörőnek számít a fizikai érterápia területén való kutatásban és fejlesztésben. Ezzel a humángyógyászatban és már a lovassportban is nevet szerzett magának. Mellesleg olyan nevet, amely a Riders-Tourral való több éves partneri kapcsolat révén válhatott ismertté.

A BEMER Horse-Set a lovak szervezetének követelményeihez optimalizált és az egészség egy fontos elemét célozza: javítja a mikrokeringést, vagyis a legkisebb vérerek vérellátását, elősegíti az anyagcserét, valamint a sejtaktivitást és ezzel a regenerációs és gyógyulási folyamatokat is. Emellett folyamatban lévő tudományos tanulmányok igazolják az elengedettség és a regenerálódás javulását.

Bemer 1

Együttműködésben a nagyokkal

A BEMER kezdettől fogva a lovassport legnagyobb neveivel, állatorvosokkal és sportolókkal működött együtt, hogy folyamatosan továbbfejlessze a Horse-Set technológiát és optimalizálja azt a mindennapokhoz az istállóban és a versenyek magas követelményeihez. Együttműködő partnerek többek között a Milánói Egyetem Állatorvosi Kara, a HCCG, dr. med. vet. Hermann Josef Genn, a Hof Kasselmann és a Paul Schockemöhle Marketing GmbH. Az ő munkájukból származó számtalan felismerés befolyásolta a készülék fejlesztését.

A valaha volt legjobb BEMER Horse-Set

A Set egy terápiás lótakaróból, két kamásliból, egy dupla töltési funkcióval rendelkező töltőkészülékből, egy praktikus hordtáskából és számos intelligensen átgondolt, kiváló minőségű funkcióból és részletből áll. A nagy, anatómiailag kialakított terápiás lótakaró a ló minden neuralgikus pontját eléri, a két kamáslival gyorsan és célzottan kezelhetők a lábak. Tulajdonképpen a BEMER Horse-Set alkalmazása nem is lehetne egyszerűbb. A terápiás takaró és a kamáslik vezeték nélküliek és erőteljes akkumulátorokkal rendelkeznek. Könnyen felhelyezhetők, lélegző, robusztus és lemosható anyagból készültek. A Set gyorsan elpakolható és a praktikus hordtáskában szállítható.

A BEMER Horse-Set így ideális társ lovad egészségének támogatásában. Nem csoda tehát, hogy már rég megérkezett a lovassport csúcsára is: Paul Schockemöhle mellett többek között Simone Blum világbajnoknő szintén a meggyőzött felhasználók közé tartozik.

Bemer 2

Paul Schockemöhle - lótenyésztő

„A BEMER Horse-Setnek az istállónkban és a lovaglás utáni alkalmazása alapján megállapítottuk, hogy a lovak lényegesen gyorsabban az elengedettség állapotába kerülnek. A termék teljesen meggyőzött!”

Simone Blum - díjugrató világbajnok 2018-ban

„A BEMER Horse-Set már régóta nélkülözhetetlen lett a számunkra. A BEMER terápia segítségével ugyanis a lovak mindig a maximális teljesítményt hozhatják ki magukból. Részünkre pedig mindennap jobb életminőséget nyújtanak. Nem szeretnénk többé lemondani erről.”

További információk a veterinary.bemergroup.com oldalon találhatók.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek