Győzelem Szlovákiában, hibátlan Spanyolországban

Szuhai Rodrigo Cornet 2023 og

Szuhai Rodrigo és Budai Virág is külföldön gyűjtött értékes eredményeket.

Szuhai Rodrigo Cornettel győzelemmel kezdete a 2024-es évet

Folytatódott a szlovákiai Somorján az X-Bionic Arénában a nemzetközi fedettpályás díjugrató verseny. Hasonlóan, mint egy héttel korábban, az impozáns csarnokban számos magyar díjugrató siker született.

A 15 éves diósgyőri Szuhai Rodrigo a Big Tour fináléjában egy fergeteges lovaglással aratott emlékezetes győzelmet. Az idén már ifjúsági válogatott lovas Diarcha SZ-szel és Carta Blue SZ-szel ért meg el helyezéseket.

A Gold Tourban Krucsó Szabolcs volt eredményes Uripointtal, más versenyszámokban pedig Chesterfielddel és Chocolate Brownnal.

A somorjai nemzetközi fedettpályás díjugrató verseny második hetében a következő párosok végeztek még dobogós helyeken: Fésüs Gréta - Hunter Dadero Z, Kovács Roland – Gandalf, Őzse Hanna Lívia - Caressila Rouge, Őzse László Nimród – Lacos, Széles Panna - Costa Brava, Vigh Letícia - Candy Blue.

Budai Virág hibátlan Spanyolországban

A spanyolországi Olivában rendezett nemzetközi díjugrató versenysorozaton a hollandiai Hendrix Istálló tagjaként vesz részt Budai Virág. A 24 éves lovas nagyszerűen kezdte a versenyt, négy lovával is hibátlanul teljesített. A hatéves kategóriában Sunshine Van’T Klavertje Vier három napon át három hibátlant ugrott, a Gold Tourban Don’t Forget Galante, a Silver Tourban Ecstasy és Lady In Red HX is tiszta hibátlannal kezdett.

289699837 5193937980702481 7605968182113947187 n

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: CSIO Budapest / lovasfoto.hu - Krisztina Hajdu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek