Külföldi sikerek

Jól hangolnak a magyar lovasok a budapesti CSIO-ra. Wiesbadenben egy pünkösdi CSI verseny keretein belül, Orbán Emil új lovával Amadeussal 5 hibaponttal teljesítette a legnagyobb 160 cm-re kiírt versenyszámot. Másik lovával vasárnap megnyerte a 140 cm magasságú  " Youngster Tour" versenyszámot. Ugyanitt Krucsó Balázs is értékes helyezéseket szerzett.

A csehországi Olomouc-ben Horváth Balázs és Szász Sándor szerepeltek sikeresen, első napon 140 cm-en Horváth Balázs és PM Jumping Lady a második helyet szerezték meg, a szövetségi kapitány Szász Sándor Ferrana-val pedig az 5. helyet. Második napon Szász Sándor jóvoltából egy második hely született szintén Ferrana nyergében. Harmadik napon a Magyar Bajnok páros Horváth Balázs és PM Jumping Lady 150 cm-en a dobogó harmadik fokára állhattak. Utolsó napon a Szász Sándor és Ferrana páros a legmagasabb, 160 cm-es versenyszámban 1 verőhibával a 8. helyen zártak.

Eközben Wiener Neustadtban Krucsó Szabolcs pénteki napon megnyert egy 135 cm-re kiírt versenyszámot Cash nevű lovával. Másik napokon 140 cm és 145 cm magasságú pályákon 1-1 verhibát vétett. Másik lovával Enrique-vel, negyedik és ötödik helyezéseket sikerült bezsebelnie.

Gratulálunk a lovasoknak!

Kommentek